2018-04-18 10:21:49
Φωτογραφία για Στιγμές τρόμου σε Πτήση - Φρικιαστικός θάνατος για 43χρονη, τη «ρούφηξε» το σπασμένο παράθυρο [video]
Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε η εσωτερική πτήση της εταιρίας Southwest Airlines. Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το Ντάλας Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τον τρόμο που θα ζούσαν οι 144 επιβάτες που βρίσκονταν στη μοιραία πτήση.

Οι δραματικές στιγμές στην πτήση της Southwest Airlines έχουν καταγραφεί σε video από επιβάτη. Ήταν περίπου 20 λεπτά μετά την απογείωση όταν εξερράγη ο αριστερός κινητήρας του Boeing 737. Από την έκρηξη, συντρίμμια χτύπησαν την άτρακτο του αεροπλάνου με αποτέλεσμα να σπάσει ένα παράθυρο. Αυτό προκάλεσε αναρρόφηση στην καμπίνα, καθώς τη στιγμή της έκρηξης το αεροπλάνο είχε ανέβει σε υψόμετρο 10 χιλιομέτρων!

Στιγμές τρόμου στην πτήση WN1380

Στο κάθισμα δίπλα από το παράθυρο που έσπασε μετά την έκρηξη καθόταν η άτυχη 43χρονη Τζένιφερ Ρίορνταν. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά έξω από το αεροσκάφος! Δυο επιβάτες αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να την τραβήξουν ξανά μέσα, αλλά είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά.


Η 43χρονη ήταν στέλεχος της τράπεζας Fargo Wells και επέστρεφε στο Αλαμπουκέρκι μετά από επαγγελματικό ταξίδι. Ήταν μητέρα δυο παιδιών. Οι επιβάτες της πτήσεις περιέγραψαν τις στιγμές πανικού και την ψύχραιμη αντίδραση της πιλότου Τάμι Τζο Σαλτς, η οποία κατάφερε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια.

Ο επιβάτης Άλφρεντ Τάμλινσον από το Κόρπους Κρίστι του Τέξας περιέγραψε τα όσα έγιναν: «Ένας κύριος με καουμπόικο καπέλο έτρεξε στις μπροστινές σειρές και άρπαξε τη γυναίκα για να την τραβήξει ξανά μέσα (σ.σ. στο αεροπλάνο). Δεν μπορούσε μόνος του και ένας άλλος κύριος τον βοήθησε». Σύμφωνα με άλλον επιβάτη, τον Έρικ Ζίλμπερτ, η άτυχη 43χρονη είχε βγεί σχεδόν η μισή από το αεροπλάνο!

Οι επιβάτες κατάφεραν να καλύψουν την τρύπα που είχε δημιουργηθεί και προσπάθησαν να δώσουν στην 43χρονη τις πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα είχε υποστεί σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι. Οι διασώστες ανέφεραν επίσης άλλους επτά τραυματίες.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ