2018-04-19 11:19:19
Φωτογραφία για Οι ασκήσεις που πρέπει να αποφεύγεις αν θέλεις να “χτίσεις” ένα γυναικείο σώμα
Και ποια γυναίκα δεν θέλει ένα ωραίο, θηλυκό σώμα;... Θα μου πεις υπάρχει αυτό που λέμε γυναικείο σώμα; Ναι, υπάρχει, όπως υπάρχουν και μερικές ασκήσεις που πρέπει να αποφεύγεις αν θέλεις ένα γυναικείο σώμα.

Πηγαίνεις γυμναστήριο, “λιώνεις” καθημερινά, ακολουθείς και μια καλή διατροφή αλλά και πάλι νιώθεις ότι το σώμα σου δεν δυναμώνει όπως θα έπρεπε και μόνο θηλυκό δεν είναι. Τότε κάτι δεν κάνεις καλά!Υπάρχουν ασκήσεις που πρέπει να αποφεύγεις αν θέλεις να “χτίσεις” ένα γυναικείο σώμα.

Οι personal trainers χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους στη φυσιολογία και την ανθρώπινη ανατομία για να ξεχωρίσουν τους καλύτερους τύπους προπονήσεων για τους άνδρες και τις γυναίκες.

Οι ασκήσεις που πρέπει να αποφεύγεις αν θέλεις να “χτίσεις” ένα γυναικείο σώμα

Ασκήσεις που διευρύνουν τους πλευρικούς κοιλιακούς

Οι πλευρικοί κοιλιακοί είναι αυτοί που δημιουργούν το σχήμα του σώματός μας. Όταν γυμνάζεις αυτήν την ομάδα μυών, τότε μεγαλώνουν, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να ξεχάσεις ότι έχεις μια λεπτή μέση.


Πιέσεις με βαράκια στα πλάγια

Κρατάς δύο βαράκια και πιέζεις πότε αριστερά, πότε δεξιά. Μην το κάνεις. Γιατί; Γιατί με αυτόν τον τρόπο κάνεις τους πλάγιους κοιλιακούς σου να μεγαλώνουν.

Squats με βάρη

Ωραία και δυνατή άσκηση αλλά όχι για τις γυναίκες. Όταν κάνεις squats με βάρη τότε όχι μόνο τονίζεις τους γλουτούς σου αλλά και τους μύες της κοιλιακής και σπονδυλικής στήλης. Κι αυτό αναπόφευκτα οδηγεί στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας γύρω από τη μέση. Προτίμησε λιγότερα βάρη!

Ασκήσεις που διευρύνουν τον λαιμό και τους ώμους

Εκτός αν θέλεις να γίνεις bodybuilder! Ο τραπεζοειδής μυς είναι ο μυς που βρίσκεται ψηλά στο πίσω μέρος του λαιμού και στο πάνω μέρος της πλάτης. Όταν γυμνάζεις αυτό το συγκεκριμένο σημείο τότε θα έχεις μια «ανοιχτή» πλάτη. Και μάλλον δεν το θες!

Επομένως μάλλον πρέπει να αφήσεις στην άκρη τη μπάρα και να δοκιμάσεις να κάνεις μερικά push-ups.

Ασκήσεις που κάνουν τα πόδια σου μεγαλύτερα

Οι καμπύλες της Kim Kardashian άλλαξαν τα πρότυπά μας για τη γυναικεία ομορφιά. Σχεδόν δηλαδή. Οι στρογγυλεμένοι γλουτοί πάντως είναι της μόδας . Και μόνο τους γλουτούς θα πρέπει να γυμνάζεις. Γι’ αυτό πρέπει να αποφεύγεις τις ασκήσεις που θα μεγαλώσουν υπερβολικά τα πόδια σου.

Squats με πολλά βάρη

Άφησε τα βάρη για τους άνδρες! Αυτές οι ασκήσεις μπορεί να κάνουν τα ισχία σου να φαίνονται λιγότερο θηλυκά και ογκώδη. Επίσης, μπορεί να βλάψουν τη μέση σου αλλά και τα γόνατά σου. Με μέτρο! Μπορείς απλά να κάνεις καθισματάκια που επίσης θα σε γυμνάσουν πολύ!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ