2018-04-24 00:51:35
Φωτογραφία για Ραντεβού στην ίδια φυλακή για φυγόποινους απατεώνες
Ο πρώτος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έξι ετών για απάτη και

πλαστογραφία και ο δεύτερος σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για απάτη

Παρόμοια αδικήματα είχαν διαπράξει δυο 60χρονοι φυγόποινοι, που ο ένας συνελήφθη στο χωριό του στη Δυτική Φθιώτιδα από αστυνομικούς του τμήματος Σπερχειάδας και ο άλλος, που είναι κάτοικος Λαμίας, σε χωριό του Δομοκού από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο γραφείο του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας και με εντολή του οδηγήθηκαν μαζί στο κατάστημα κράτησης του Δομοκού, καθώς ο πρώτος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έξι ετών για απάτη και πλαστογραφία και ο δεύτερος σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για απάτη.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 48χρονος Σουδανός, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ναυπλίου το οποίο ανακαλεί τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί μετά την καταδίκη του για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και διατάσσει τη σύλληψή του για να εκτίσει υπόλοιπο ποινής ενός έτους, εννέα μηνών και έξι ημερών. Έτσι, οδηγήθηκε στις φυλακές Αγίου Στεφάνου με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


*** Στο Αίγιο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αιγιαλείας ένας 28χρονος Έλληνας, μετά από έλεγχο στοιχείων, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου για κλοπή, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

*** Στην Σαντορίνη συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας ένας 28χρονος Βούλγαρος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα της ανακρίτριας Πρωτοδικών Νάξου για διακεκριμένες κλοπές.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ