2018-04-25 19:33:03
Φωτογραφία για Οι ''χακί'' ρεπόρτερ του καναλιού ΕΨΙΛΟΝ
Του Ηλία Προύφα

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ένας ήταν ο ''χακί'' ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού ΕΨΙΛΟΝ και άκουγε στο όνομα Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Όπως διαπιστώνουμε όμως κι ένα άλλο αστέρι στο χώρο του ''χακί'' ρεπορτάζ στο ίδιο κανάλι έχει γεννηθεί και μας έρχεται από τη Βόρειο Ελλάδα.

Αναφερόμαστε στο γνωστό ρεπόρτερ του καναλιού ΕΨΙΛΟΝ TV, Άρη Κουτσιούκη.

Συνάδελφος και φίλος ο Άρης έχει καταφέρει να φτιάξει μέσα από τη δουλειά του και με τον ακέραιο χαρακτήρα του, ένα από τα καλύτερα ονόματα ελεύθερου ρεπόρτερ στην Ελληνική τηλεόραση.

Με τον Άρη Κουτσιούκη τύχαμε μαζί σε πολλά ''χακί'' ρεπορτάζ. Από την πτώση του ελικοπτέρου Χιούι στο Σαραντάπορο, τη μεταφορά των νεκρών στρατιωτικών στο νοσοκομείο της Λάρισας, τις Καστανιές του Έβρου όπου επί ώρες μέσα στο κρύο περιμέναμε στο τελωνείο την επιστροφή των γονιών των συλληφθέντων στρατιωτικών, τη μετάβαση στο σημείο σύλληψης στο ποτάμι, την κηδεία του Σμηναγού Μπαλταδώρου και σε πολλά άλλα.


Προχθές βρεθήκαμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη, για την κάλυψη της τελετής εορτασμού του προστάτη του ΣΞ Αγίου  Γεωργίου. Εκεί ο συνάδελφος Άρης Κουτσιούκης μας απέδειξε και πόσο μάχιμος ήταν ως στρατιώτης.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης των οπλικών συστημάτων και την ώρα που βρισκόμασταν μπροστά από τον όλμο των 81 χιλ., ανέλαβε ο ίδιος να μας κάνει την ενημέρωση για το οπλικό σύστημα. Άριστος χειριστής κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λήμνο πριν ακριβώς μια δεκαετία, γνώριζε τα πάντα για τον όλμο, χάρη στον οποίο είχε λάβει και ένα μήνα άδεια.

Έτοιμος για επιστράτευση αν χρειαστεί, όπως διαπιστώσαμε.

Στις φωτό του kranosgr ο Στρατιώτης Πεζικού Άρης Κουτσιούκης, ξεναγεί την καλή συνάδελφο του star channel Λευκή Γεωργάκη, υπό το άγρυπνο βλέμμα του τέως εκπροσώπου τύπου του ΓΕΣ, Ταξίαρχου Νίκου Φανιού.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ