2018-05-01 14:33:01
Φωτογραφία για Δίνει πριμ τίτλου στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Η φράση που χρησιμοποιούν όλοι στις τάξεις του Δικεφάλου, πως δηλαδή ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής μέσα στα γήπεδα έχοντας 67 βαθμούς (70 σε πιθανή νίκη επί του Πλατανιά) και ένα παιχνίδι λιγότερο εκτός από την ηθική της διάσταση, αναμένεται να έχει και ουσιαστικό αντίκρισμα για τους ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Άλλωστε, ο Ιβάν Σαββίδης, με αφορμή το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό που δεν έγινε, είχε διαμηνύσει στους ποδοσφαιριστές πως θα λάβουν το πριμ τίτλου με βάση τις επιδόσεις τους στο γήπεδο, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι αποφάσεις των δικαστηρίων.

Η αίσθηση αυτή έγινε ακόμη πιο έντονη και μετά το διακοπέν παιχνίδι με την ΑΕΚ και, πλέον, αυτό που είναι βέβαιο είναι πως οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν θα εισπράξουν τα μπόνους που αναγράφονται στα συμβόλαιά τους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Το επιπλέον κίνητρο, με το μπόνους τίτλου, που έδωσε ο Σαββίδης στους παίκτες να συνεχίσουν με νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ήρθε να ενισχύσει τον «θυμό» που κουβαλούν για την άδοξη έκβασή του και παράλληλα, αποτέλεσε μία ακόμη απόδειξη πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είναι δίπλα τους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν πως σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου, ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει ένα, επίσης, παχυλό πριμ, ξέχωρα από τα ποσά που προβλέπονται στα συμβόλαια ορισμένων παικτών.

Πηγή: metrosport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ