2018-05-13 09:24:10
Φωτογραφία για Γιατί δεν έκαναν επίσημη τοιχοκόλληση του γάμου τους ο Χάρι και η Μέγκαν;
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν χρειάζεται να τοιχοκολλήσουν το γάμο τους, όπως γίνεται συνήθως, κι αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός πως το απέφυγαν αλλά δεν υπήρχε λόγος.

Οι γαμήλιες τοιχοκολλήσεις είναι μια νομική απαίτηση στους γάμους στην εκκλησία της Αγγλίας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ανακοινωθούν τα σχέδια του γάμου στην εκκλησία επί 3 Κυριακές μέσα σε χρονικό διάστημα 3 μηνών πριν από το γάμο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Εκκλησίας της Αγγλίας, η επιλογή του ζευγαριού για το παρεκκλήσι, σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητη η τοιχοκόλληση καθώς το συγκεκριμένο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου είναι βασιλικό.

Συζητώντας με το περιοδικό Hello, ο εκπρόσωπος είπε: «Οι τοιχοκολλήσεις γάμων αναρτώνται μόνο όταν αυτοί γίνονται σε μια ενοριακή εκκλησία. Οι γάμοι που διεξάγονται σε ένα βασιλικό σκηνικό ή άλλες εκκλησίες ή παρεκκλήσια που δεν είναι ενοριακές εκκλησίες, απαιτούν ειδική άδεια».

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 19 Μαϊου στο κάστρο Γουίνσδορ και η Μέγκαν βαφτίστηκε τον περασμένο Μάρτιο για να ενταχθεί στην Εκκλησία της Αγγλίας. Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι, Τζάστιν Γουέλμπι, είχε πει τότε: «Ήταν πολύ ιδιαίτερη. Πολύ όμορφη, ειλικρινής και πολύ συγκινητική. Ήταν μεγάλο προνόμιο. Ξέρεις πως κατά βάθος πρόκειται για δύο ανθρώπους που έχουν ερωτευτεί ο ένας τον άλλον, που θα δεσμευτούν ο ένας στον άλλον με τα ωραιότερα λόγια και τις βαθύτερες σκέψεις τους και θα το κάνουν παρουσία του Θεού». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ