2018-05-24 17:46:57
Φωτογραφία για Αστυνομική παρέμβαση για τη θανάτωση 16 σκύλων με φόλες σε περιοχή της Κοζάνης


Τον αποτροπιασμό φιλόζωων και μη της Κοζάνης και της κοινωνίας στην ευρύτερη περιοχή, αλλά

 και την αστυνομική παρέμβαση, προξένησε η βάρβαρη θανάτωση δεκάδων σκύλων στην Κοζάνη, από τη ρίψη δηλητηριασμένης τροφής από άγνωστους δράστες. Τουλάχιστον σε 16 ανέρχονται τα ζώα που βρέθηκαν νεκρά το τελευταίο διήμερο από την οδό Ξηρολίμνης μέχρι το Πανεπιστήμιο, αλλά και σε παιδική χαρά.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης ΑΓΓΙΖΩΟ κατήγγειλε το πρόβλημα μέσω της σελίδας του στο face book, εφιστώντας την προσοχή στους πολίτες, αφού προηγουμένως κατήγγειλε στην αστυνομία και στην Κτηνιατρική υπηρεσία το πρόβλημα για να μεριμνήσουν αρμοδίως. Με χθεσινή ανάρτησή του το Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης ενημέρωνε για τα εξής: «Τελικά βρέθηκαν και αλλά νεκρά ζώα όποτε είναι 16 μέχρι στιγμής! Τα 6 βρέθηκαν δίπλα από την παιδική χαρά! Επίσης υπάρχουν καταγγελίες από δυο πολίτες για άτομα που τους απείλησαν προ ήμερων επειδή τάιζαν 2 κουταβάκια στην περιοχή
. Τα στοιχεία κατατεθήκαν στην αστυνομία από τους ίδιους. Τα ζώα περισυλλέχθηκαν και απ’ ότι μας είπαν πριν από λίγο από την αστυνομία, που πήγε στο σημείο, θα γίνει ό,τι προβλέπει ο νομός σε αυτές τις περιπτώσεις από την κτηνιατρική και από την αστυνομία. Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ημέρες στα παιδιά που θα παίζουν στην περιοχή αλλά και στα ζώα που κυκλοφορούν εκεί! Υπάρχει κίνδυνος να υπάρχει ακόμα δηλητήριο σε κάποια σημεία! Είχε προηγηθεί η ακόλουθη ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε ότι είχαν βρεθεί νεκρά 9 σκυλιά μέχρι τότε: «ΠΡΟΣΟΧΗ φόλες σε όλη την Ξηρολίμνη από την παιδική χαρά μέχρι και το Πανεπιστήμιο!! Από εχθές το βράδυ (22 Μαΐου)  βρέθηκαν 9 σκυλιά νεκρά! Ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Μεγάλη προσοχή στα παιδάκια που πάνε να παίξουν στην περιοχή! Προσοχή και στα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα!! Ότι και να πούμε είναι πολύ λίγο απέναντι στο μίσος ορισμένων που σκορπίζουν θάνατο και πόνο σε πλάσματα τα όποια δεν φταίνε σε τίποτα που βρέθηκαν στον δρόμο…»

Πηγή: e-ptolemeos.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ