2018-05-27 09:52:32
Φωτογραφία για 5 σημάδια που φανερώνουν ότι θέλει ακόμα την πρώην του, και δεν πρέπει να αγνοήσεις
Λυπάμαι Τριήμερο έρχεται, θα περίμενε κανείς να ασχοληθούμε με φλερτ παραλίας, καλοκαιρινούς έρωτες και όλα τα σχετικά. Αμ δε. Σήμερα θα καταπιαστούμε με θέμα περίεργο, δύσκολο και στενάχωρο, το οποίο σίγουρα δε θα σου αρέσει. Εδώ και καιρό κάτι δεν πάει καλά μαζί του, και όσο κι αν δε θέλεις να το πιστέψεις, η αλήθεια είναι εδώ μπροστά σου: Δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του, και παρακάτω σου έχω τα σημάδια που το επιβεβαιώνουν.

Μιλάει συνέχεια γι’ αυτήν

Με οποιαδήποτε αφορμή θα τη αναφέρει. Είτε για να θυμηθεί κάτι από τα παλιά, είτε ακόμα και για να τη βρίσει. Το φάντασμά της είναι πάντα παρών. Και άντε να ξεφύγεις.

Φαίνεται στον υπολογιστή του

Προφανώς και δε σβήνει μονίμως το ιστορικό του, οπότε υπάρχει μία επίσκεψή του στο προφίλ της πρώην, σχεδόν κάθε φορά που κοιτάζεις εντελώς τυχαία την οθόνη του. Μάλιστα Τότε που έμαθε ότι βγαίνει με κάποιον…

Δε φανταζόσουν ότι θα τον πείραζε, αλλά πραγματικά όταν το άκουσε αποσυντονίστηκε. Περισσότερο από αυτό που θα θεωρούσες νορμάλ και φυσιολογικό.

Προφανώς και έχει επαφές μαζί της

Είναι οι στιγμή που του στέλνει μήνυμα και του λέει κάτι δικό τους, εκείνος ξεκαρδίζεται, αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Είναι και η στιγμή που θέλεις να του σπάσεις τα μούτρα. Συγκρατήσου.

Και το βασικό…

Όταν αρχίσατε να βγαίνετε, δεν είχε περάσει πολύς καιρός από το χωρισμό του. Κάτι που συνήθως δε λειτουργεί υπέρ της νέας σχέσης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ