2018-05-29 11:13:35
Φωτογραφία για Αιτήσεις ρεκόρ από οικογένειες αστυνομικών για τα κάμπινγκ της ΕΛΑΣ - Oi master chef της αστυνομίας
Σε τρεις ημέρες, έρχεται η επίσημη έναρξη λειτουργίας των κάμπινγκ της ΕΛΑΣ στα οποία θα φιλοξενηθούν οι οικογένειες των αστυνομικών με τα παιδιά τους και πρόκειται για οικογένειες που

αδυνατούν να διαθέσουν χρήματα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Την 1η Ιουνίου ανοίγουν οι πύλες φιλοξενίας των παιδικών κατασκηνώσεων σε Άγιο Ανδρέα, Χανιά και Καβάλα και σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr έχουν υποβάλει αιτήσεις πάνω από 600 αστυνομικοί και ο συνολικός αριθμός των παιδιών που αναμένεται να περάσουν μία εβδομάδα ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης σε περίπου 2.200!

Όπως είναι φυσικό, οι δομές δεν μπορούν ν' ανταποκριθούν σε τόσο μεγάλη ζήτηση και οι σκέψεις που επικρατούν στην ηγεσία είναι να καθοριστούν κοινωνικά κριτήρια, όπως επίσης και η εκ περιτροπής ανά έτος φιλοξενία, ώστε να ικανοποιηθούν σε βάθος χρόνου όλα τα αιτήματα και να είνουν ικανοποιημένη από τη τόσο σημαντική κοινωνική παροχή όλοι οι αστυνομικοί και οι οικογένειες τους.

Στο πλαίσιο αυτό, αναζητούνται ήδη και άλλοι χώροι για παρόμοιες χρήσεις, ώστε να αυξηθούν οι δυνατότητες αξιοπρεπούς φιλοξενίας. Όπως σημειώνεται, σε όλες τις κατασκηνώσεις έχουν αποσπαστεί οι καλύτεροι από τους chef της ΕΛΑΣ και η ποιότητα του φαγητού από τους ... master chef έχει κριθεί με υψηλή βαθμολογία.

Δείτε ΕΔΩ τις προϋποθέσεις συμμετοχής
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ