2018-05-31 18:36:11
Φωτογραφία για Το millennial lilac είναι το make up trend που θα πρωταγωνιστήσει αυτό το καλοκαίρι
Το millennial lilac είναι ένα χρώμα που δεν θα μπορούσε να... λείπει από την make up παλέτα αυτής της εποχής. Έκανε δειλά δειλά την εμφάνιση του στις πασαρέλες του 2017 και πλέον είναι το it thing, ξεπερνώντας ακόμη και το millennial pink!

Το millennial lilac υπήρξε κύριο στοιχείο στα runways των Valentino, Michael Kors και Max Mara για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018. Πέρα λοιπόν από τα ρούχα και τα αξεσουάρ, παρατηρούμε πως η συγκεκριμένη απόχρωση γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και στο μακιγιάζ των ματιών. Πολύ εντυπωσιακό ήταν το μακιγιάζ με lilac αποχρώσεις στο show της Sophia Webster καθώς σε εκείνο του Ιταλικού οίκου Missoni.

Το millennial lilac είναι ένα χρώμα που ανήκει στις pastel αποχρώσεις, οπότε και το μακιγιάζ ίσως να είναι κάπως πιο soft στο αποτέλεσμα του. Ωστόσο αν θες να το δοκιμάσεις μπορείς να εστιάσεις σε συγκεκριμένα σημεία , όπως τα μάτια και τα ζυγωματικά και να δώσεις περισσότερη ένταση.


Το συγκεκριμένο χρώμα δεν πρωταγωνιστεί μόνο στα fashion shows, αλλά επιλέγεται και από τις celebrities για το μακιγιάζ τους. Η RiRi εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στα Grammys, φορώντας ένα υπέροχο έντονο lilac στα μάτια! Επίσης είδαμε τη Demi Lovato στα βραβεία του In Style, η οποία συνδύασε τέλεια το lilac φόρεμα της με ένα soft μακιγιάζ στους ίδιους τόνους.

Μιλάμε πλέον για ένα ξεκάθαρα δημοφιλές beauty trend, διότι όλες οι εταιρείες περιλαμβάνουν τη συγκεκριμένη απόχρωση στις συλλογές τους. Αν θες να δοκιμάσεις αυτή την τάση, δεν έχεις παρά να προμηθευτείς μια mascara, μια liquid λιλά σκιά και ένα highlighter και να δημιουργήσεις το απόλυτο beauty look του καλοκαιριού.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ