2018-06-06 21:30:32
Φωτογραφία για Σοκ στον χώρο της μόδας: Αυτοκτόνησε η διάσημη Αμερικανίδα σχεδιάστρια Kate Spade!
Νεκρή στο διαμέρισμα της στο Manhattan βρέθηκε η διάσημη Αμερικανίδα σχεδιάστρια Kate Spade! H 55χρονη σχεδιάστρια έδωσε τέλος στη ζωή της δια απαγχονισμού και το πτώμα της βρήκε η οικιακή βοηθός στο υπνοδωμάτιό της, μαζί με ένα σημείωμα που άφησε με άγνωστο περιεχόμενο.

Στο σημείωμα προς την 13χρονη κόρη της Francis, σύμφωνα με την Daily Mail, έγραψε πως εκείνη (η κόρη) δεν έκανε κάποιο λάθος και δεν φταίει για την απόφασή της.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο σύζυγός της, Andy, βρισκόταν στο διαμέρισμα, όταν η Spade προχώρησε στην αυτοχειρία. Τραγική ειρωνεία ήταν πως, ως αιτία της απόφασής της αυτής, φαίνεται να είναι ο προβληματικός της γάμος.

Η Kate Spade ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος. Ήταν παντρεμένη με τον Andy Spade και ο οίκος μόδας της άνθισε στη δεκαετία του 90. Η Kate Spade πούλησε την εταιρεία της το 2007, για να μεγαλώσει την κόρη της, ωστόσο το 2016 επέστρεψε, δημιουργώντας ένα νέο brand, με το όνομα της κόρη της, το Frances Valentine. 

Η Kate Spade ήταν γνωστή κυρίως για τα τσαντάκια της αλλά και τα fancy αξεσουάρ. 

Η Spade είχε ιδρύσει την εταιρεία Kate Spade Handbags τη δεκαετία του 1990 και διέθετε τουλάχιστον 140 καταστήματα λιανικής σε όλη την Αμερική και περισσότερα από 175 καταστήματα παγκοσμίως.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ