2018-06-14 06:59:57
Φωτογραφία για Κακουργηματική δίωξη για 70χρονο σάτυρο
Με πολλή προσοχή και λεπτούς χειρισμούς διερευνά η Αστυνομία την καταγγελία συγγενών ενός εφτάχρονου κοριτσιού, σύμφωνα με την οποία, ένας 70χρονος συγχωριανός τους, σε χωριό της

Μεσαράς, θώπευσε την ανήλικη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς του κοριτσιού απευθύνθηκαν στην αστυνομία ζητώντας τη διερεύνηση της καταγγελίας χθες. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι, η φερόμενη πράξη, έγινε πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με αστυνομικούς που μίλησαν στην «Π», όλα ξεκίνησαν όταν ο φερόμενος ως δράστης, πήγε στο σπίτι φίλου του, επίσης ηλικιωμένου, προκειμένου να τον δει τι κάνει στην υγεία του, αφού δεν ήταν καλά το τελευταίο διάστημα. Στο σπίτι του ατόμου που δέχτηκε την επίσκεψη βρισκόταν και η 7χρονη, η οποία είναι είτε εγγόνι του, είτε κατά άλλες πηγές παιδί συγγενικού τους προσώπου.

Κάποια στιγμή, φεύγοντας ο 70χρονος του ζητήθηκε ή εκείνος πρότεινε να πάει με τη μικρή για να της αγοράσει ένα παγωτό
. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ηλικιωμένος και η ανήλικη μπήκαν στο αυτοκίνητο του πρώτου και πήγαν σε κάποιο κατάστημα. Το παιδί φέρεται να είπε ότι ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, ο 70χρονος το χάιδεψε στα γεννητικά του όργανα και του είπε να μην το πει σε κανένα. Η ανήλικη, είναι άγνωστο γιατί, δεν ανέφερε αμέσως το περιστατικό στους συγγενείς της, αλλά με καθυστέρηση.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι έγινε κάτι τέτοιο και ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που είχε δει την 7χρονη. Φέρεται να είπε ότι πήρε το παιδί με το αυτοκίνητο και δεν έφυγαν πεζή γιατί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα πόδια και μάλιστα προγραμματίζει κάποια επίσκεψη στο γιατρό για το λόγο αυτό.

Επίσης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ακόμα και όταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για να του ζητήσουν να τους ακολουθήσει στο τμήμα, εκείνος εξεπλάγη για πολλούς λόγους. Αφενός γιατί, όπως τους είπε δεν έχει απασχολήσει ποτέ την Αστυνομία, ούτε για τροχονομική παράβαση, αλλά κι επειδή λόγω της επαγγελματικής ιδιότητας στενών συγγενικών του προσώπων, φρόντιζε να είναι πάντα τυπικός.

Στελέχη της Αστυνομίας που γνωρίζουν την υπόθεση είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αναφέροντας  ότι θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα, όπως γιατί η καταγγελία άργησε να γίνει στην Αστυνομία, αλλά και να ερευνηθεί εάν η απόσταση ανάμεσα στο σπίτι και το κατάστημα που αγοράστηκε το παγωτό ήταν μεγάλη για να την περπατήσει ο ηλικιωμένος.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ