2018-06-14 14:27:16
Φωτογραφία για Ένωση Αθηνών: Χάνει ο Αστυνομικός τα μόρια όταν ακυρώνει τη μετάθεσή του ακόμα και στη δεύτερη επιλογή;
Αναδημοσιεύουμε από τη σελίδα στο facebook της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών: Χάνει ο Αστυνομικός τα μόρια όταν ακυρώνει τη μετάθεσή του ακόμα και στη δεύτερη

επιλογή;

Συνάδελφοι,

Κατόπιν πολλών ερωτημάτων σας, για το τι ισχύει σε περίπτωση που σε κάποιον έχει κοινοποιηθεί η μετάθεση, είτε για την περιοχή του τόπου συμφερόντων του είτε για άλλη περιοχή μετάθεσης, σας ενημερώνουμε εκ νέου, ότι αν ακυρώσει τη μετάθεση, διαγράφονται τα μόριά του (απόστασης και εργασίας συζύγου) βάσει του Π.Δ. 75/2016. Αυτό ισχύει τόσο για τις τακτικές μεταθέσεις, όσο και για τις συμπληρωματικές.

Από την ενημέρωση που είχαμε από το Αρχηγείο υπάρχει και σχετική γνωμοδότηση από τη Διεύθυνση Οργάνωσης Νομοθεσίας / Α.Ε.Α.. Αυτό έγινε γιατί πολλοί συνάδελφοι ακύρωναν τη μετάθεσή τους για τη δεύτερή τους επιλογή και οι θέσεις αυτές έμεναν κενές. 

Γι’ αυτό, καλό είναι να γνωρίζουμε ότι αν κάποιος από εμάς δεν επιθυμεί να μετατεθεί, να κάνει αίτηση ανάκλησης προς το Αρχηγείο τις προβλεπόμενες ημερομηνίες της σχετικής Διαταγής ώστε να μην συμπεριληφθούν στους πίνακες μεταθέσεων. Τα ανωτέρω εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά στις μεταθέσεις του 2017.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ