2018-06-16 18:12:36
Φωτογραφία για To γκάλοπ στο προφίλ του Φωτεινού Παγιαύλα για τατουάζ, μούσια και σκουλαρίκια
Από τη Πέμπτη έως σήμερα Σάββατο πραγματοποιήθηκε άτυπο γκάλοπ στο ανεξάρτητο φεϊσμπουκικό προφίλ με την επωνυμία «Pagiavlas Fotinos» με το ερώτημα: «να δοθεί το δικαίωμα στον ένστολο αστυνομικό για τατουάζ σε εμφανή σημεία, μούσια και σκουλαρίκια;».

 

Επί των 267 εγκύρων συμμετοχών είχαμε

230 ναι (ποσοστό 86%) και

37 όχι (ποσοστό 14%).

 

 

Πιστεύω κι εγώ ότι τα δικαιώματα δεν θα έπρεπε να μπαίνουν σε ψηφοφορίες. Αλίμονο για τη Δημοκρατία μας εάν γινόταν δημοψήφισμα για το εάν π.χ. είναι σωστό να δίνεται αναπηρικό επίδομα στους ανάπηρους.

 

Με αυτή την άτυπη δημοσκόπηση, ήθελα να δείξω κάτι σε αυτούς που είναι εντός ΕΛ.ΑΣ. και σκέφτονται «τί θα πει η κοινωνία αν ο ένστολος έχει μούσια, τατουάζ σε εμφανή σημεία και σκουλαρίκια;».

Στο προφίλ μου οι περισσότεροι είναι φίλοι της ελευθερίας και ίσως είναι υπερβολικό το 86% που απάντησε ναι. Αλλά έστω κι έτσι να μην είναι, θεωρώ ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας θα ήταν υπέρ αυτών των δικαιωμάτων, οπότε η απάντηση στην ερώτησή τους είναι «δεν θα πει τίποτα η κοινωνία».


Τα δικαιώματα αυτά θα δοθούν και στον Έλληνα αστυνομικό.

Μένει να δούμε για πόσο καιρό, για πόσα χρόνια ακόμη θα καταπατούνται.

Σημ.: ούτε είχα τατουάζ και τρύπα για σκουλαρίκι, ούτε θα κάνω αργότερα. Μούσι δεν μπορώ ν’ αφήσω για πάνω από 10 μέρες, με τσινάει. Προσωπικά δεν με αφορούν σχεδόν καθόλου αυτά τα δικαιώματα. Τα γράφω για αυτόν που θα θελήσει να με αντικρούσει με το επιχείρημα «άμα τα θες τόσο πολύ, παραιτήσου, πήγαινε ασφάλεια κλπ».
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ