2018-06-21 09:00:27
Φωτογραφία για Τέσσερις απλοί τρόποι να χάσετε βάρος
Ακόμα και αν δεν έχετε μεγάλη αυτοπειθαρχία, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές διατροφής.

Εάν δε σας αρέσει να ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο, αλλά θέλετε να χάσετε βάρος προτού βγείτε στην παραλία, ακολουθήστε τα παρακάτω τέσσερα βήματα.

1. Αντικαταστήστε όλους τους υδατάνθρακες με γλυκοπατάτες

Δεν έχει σημασία αν είναι επεξεργασμένοι ή ακατέργαστοι υδατάνθρακες, αντικαταστήστε τους με γλυκοπατάτες. Δε χρειάζεται να το κάνετε αυτό στην περίπτωση των λαχανικών. Αν θέλετε να καταναλώσετε τη γλυκοπατάτα μαζί με το γεύμα σας, φάτε ποσότητα στο μέγεθος της γροθιάς σας, ενώ αν θέλετε να την καταναλώσετε ως σνακ, περιοριστείτε στην ποσότητα της μισής γροθιάς.

2. Σιγουρευτείτε ότι ο οργανισμός σας είναι ενυδατωμένος

Το νερό είναι απαραίτητο για την ενυδάτωσή σας, ενώ παράλληλα θα περιορίσει την όρεξή σας για φαγητό και θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σας.


3. Πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα

Όποιο κρέας και αν προτιμάτε, καταναλώστε πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα σας, στην ποσότητα μιας παλάμης. Όταν ξεκινάτε να τρώτε, φάτε πρώτα την πρωτεΐνη και μετά τους υδατάνθρακες και τα λίπη. Ο οργανισμός σας χρειάζεται περισσότερο χρόνο να χωνέψει την πρωτεΐνη, επομένως θα καίτε περισσότερες θερμίδες από ό,τι στην περίπτωση των υδατανθράκων και των λιπών.

4. Πιείτε καφέ

Πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ πριν την προπόνησή σας. Φροντίστε ο καφές να είναι χωρίς ζάχαρη και γάλα. Όχι μόνο θα σας δώσει ενέργεια για τη γυμναστική σας, αλλά επίσης θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σας.

Το κλειδί στην προσπάθειά σας είναι η συνέπεια. Η σωστή διατροφή είναι τρόπος ζωής και η συνέπεια είναι αυτό που την καθιστά πραγματικά επιτυχημένη.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ