2018-07-06 23:15:22
Φωτογραφία για Βραζιλία - Βέλγιο 1-2 στο μουντιάλ της Ευρώπης
Το σφύριγμα της λήξης και η μεγάλη νίκη πρόκριση του Βελγίου κόντρα στη Βραζιλία πιστοποίησε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που φαινόταν από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές, ο,τι οι Ευρωπαϊκές ομάδες πλέον είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με αντιπάλους από άλλες ηπείρους.

Καμία ομάδα πλέον από άλλη Ήπειρο εκτός της Ευρώπης δεν θα είναι στην τετράδα με άμεσο επακόλουθο το τρόπαιο να μείνει για τέταρτο συνεχόμενο μουντιάλ στη Γηραιά Ηπειρο και αυτό σίγουρα λέει πολλά.

Με αυτογκόλ του Fernandinho στο 13ο λεπτό και ενα γκόλ του De Bruyne στο 31ο λεπτό το πολύ καλό Βέλγιο προηγήθηκε με 2-0 το οποίο ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βραζιλία προσπάθησε, έχασε ευκαιρίες αλλά το μόνο πυ κατάφερε ήταν να μειώσει το σκόρ σε 2-1 με γκόλ του Augusto στο 76ο λεπτό.

Το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει τώρα τη Γαλλία στα ημιτελικά.

Αυτό τώρα δεν είναι πλέον μουντιάλ αλλά Euro !!!

Βραζιλία: Άλισον, Μαρσέλο, Φάγκνερ, Μιράντα, Τιάγκο Σίλβα, Παουλίνιο (73' Ρενάτο Αουγκούστο), Φερναντίνιο, Γουίλιαν (46' Φιρμίνο), Κουτίνιο, Νεϊμάρ, Γκάμπριελ Ζέσους (58' Ντόουγκλας Κόστα).

Βέλγιο: Κουρτουά, Φερτόνχεν, Αλντερβέιρελντ, Κομπανί, Μενιέ, Τσαντλί (83' Φερμάελεν), Βίτσελ, Φελαϊνί, Ντε Μπρόινε, Αζάρ, Λουκάκου (87' Τίλεμανς).

 

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ