2018-07-07 12:20:13
Φωτογραφία για Πάνος Βλάχος: Η επική απάντηση στην «κόντρα» του με την Ελένη Φουρέιρα
Καλεσμένος στο ΠΟΥΦ αυτής της εβδομάδας και του stand-up comedian Διονύση Ατζαράκη, βρέθηκε ο Πάνος Βλάχος σε μια από τις πιο ανατρεπτικές συνεντεύξεις.

 Ο δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδοποιός «μεταμορφώνεται» σε μια εκνευριστικά cool περσόνα και μιλάει για όλα!

Μέσα σε 9 λεπτά αποκαλύπτει με χιουμοριστική διάθεση γιατί μετακόμισε στο Λος Άντζελες, ποια είναι η πιο προσβλητική ατάκα που έχει ακούσει κατά τη διάρκεια του σεξ, που τοποθετεί τον εαυτό του στο «έντεχνο» φάσμα ανάμεσα στον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωστή Μαραβέγια και τι σημαιμίνει το «σύστημα της Μποφίλιου», ενώ τραγουδάει επικά ένα εμβατήριο για τις (πολλές) παρενέργειες του Viagra.

Επίσης δίνει τέλος στην φημολογούμενη κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την Ελένη Φουρέιρα ερμηνεύοντας με τον δικό του τρόπο την μεγάλη επιτυχία της Reggaeton.

Δείτε τώρα το 12ο επεισόδιο του ΠΟΥΦ ΣΤΟ #1 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ στο YouTube:

Το ΠΟΥΦ powered by mini PICK Crackers είναι μια σύγχρονη διαδικτυακή εκπομπή χωρίς λογοκρισία, όπου όλα λέγονται, όλα γίνονται & όλα είναι πιθανά! Ανεβαίνει κάθε Παρασκευή στο #1 ελληνικό κανάλι του YouTube (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία), αυτό της Cobalt Music! Η επιμέλεια & αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ