2018-07-10 08:36:17
Φωτογραφία για Συνάντηση της ΕΣΠΕΕΣ με τον Βουλευτή Σερρών Αθ. Μεγαλομύστακα
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών πραγματοποίησε εκτάκτως, στις 09 Ιουλ 2018, συνάντηση με το Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών κ. Μεγαλομύστακα Αναστάσιο.

Εν τοις πράγμασι συντελέστηκε εθιμοτυπικού χαρακτήρα γνωριμία και εν συνεχεία παρουσιάστηκαν οι κυριότεροι σκοποί επίτευξης που έχει θέσει το επαγγελματικό σωματείο υπό την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) και οι οποίοι υπόκεινται του προβληματισμού των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Μεγαλομύστακας όντας γόνος στρατιωτικής οικογένειας και διακατεχόμε-νος από ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατανόησε πλήρως τα ανακύπτοντα θέματα της θεματολογίας της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών, μεγάλο μέρος των οποίων εγνώριζε βιωματικά. Επιπρόσθετα, υπήρξε δέσμευση για περαιτέρω συνεργασία ώστε δια συμβολής του να εξορθολογήσει το εργασιακό περιβάλλον των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων αποδεχόμενος σε κάθε περίπτωση της υγειούς δραστηριοποίησης της σωματειακής εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών.


Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών υπό πνεύμα ικανοποίησης χαιρετίζει τη θετική αντιμετώ-πιση του κ. Βουλευτή και προσβλέπει στην ανάδειξη και θεραπεία χρόνιων παθογε-νειών.

        Το Πρωτοβάθμιο Σωματείο συνεχίζει την απερίσπαστη παρουσίαση των έλλογων, αντικειμενικών και δίκαιων θεμάτων που απασχολεί το μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να παράσχει εξατομικευμένη ανάλυση κατανόησης της υφιστάμενης θεματολογίας ώστε να επιτευχθεί επίλυσή τους και υπό το αδιαπραγ-μάτευτο περιβάλλον της πολιτικής ουδετερότητας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       -Ο-                                                                                  -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αθανάσιος Μακράκης                            Παναγιώτης Σαρακατσάνης

Υπολοχαγός (ΠΒ)                                                 Λοχαγός (ΥΠ)

   6947293370                           6977566243
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ