2018-07-16 11:06:28
Φωτογραφία για 6 νυφικά χτενίσματα με λουλούδια που θα σε εμπνεύσουν
Συγκεντρώσαμε όλα τα χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις ανέμελη και... ρομαντική τη μέρα του γάμου σου και φυσικά δεν θα μπορούσαμε τα παραλείψουμε εντυπωσιακά λουλούδια και ανθάκια που ολοκληρώνουν τέλεια ένα bridal hairlook.

Dramatic Crown

Τα ανθάκια τοποθετημένα σε στυλ κορώνας είναι μια safe επιλογή αν αποφασίσεις να βάλεις λουλούδια σε ενός μόνο χρωματισμού. Κάνε ένα χαμηλό και απλό πιάσιμο στα μαλλιά σου και έπειτα πρόσθεσε τα άνθη στο μπροστινό μέρος.

Πολύχρωμα λουλούδια

Αν θες έντονα χρώματα, μπορείς να επιλέξεις διάφορα λουλούδια και να τα τοποθετήσεις με μια λεπτή στέκα. Κάνε τα μαλλιά σου σε στυλ waves, ώστε να είναι ανέμελα και να ταιριάζουν με το look των διαφόρων αποχρώσεων στα άνθη.

Floral Updo

Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα βλέμματα κλέβει το χτένισμα, ενώ τα λουλούδια θα αποτελέσουν μια μικρή προσθήκη στο τέλος. Κάνε ένα εντυπωσιακό updo και πρόσθεσε μικρά ροζ και λευκά ανθάκια.

Dainty Blooms

Αν αγαπάς το απλό, τότε σου έχουμε τη λύση. Κάνε στα μαλλιά σου ένα χτένισμα με χαλαρά curles και πρόσθεσε λευκά ανθάκια σε διάφορα σημεία.

Single Stunner

Αν δεν σου αρέσουν οι υπερβολές, μπορείς να κάνεις ένα updo και να προσθέσεις ένα και μόνο λουλούδι.

Boho Crown

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι απλό και πολύ boho, με extra messy waves και μεγάλα λουλούδια που δημιουργούν ένα στεφάνι γύρω από τα μαλλιά.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ