2018-07-31 10:52:07
Φωτογραφία για Εντός των επόμενων ημερών πρώτη δοκιμή των κινεζικών S-400 Triumf
Με ταχύτατους ρυθμούς η Κινεζική αεράμυνα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την πρώτη δοκιμή του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400 (NATO reporting: SA-21 Growler) σε κινεζικό έδαφος μερικούς μόλις μήνες από την έναρξη των παραδόσεων του οπλικού συστήματος.

Πιο αναλυτικά στις αρχές του Αυγούστου οι Κινεζικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν την πρώτη δοκιμή του συστήματος S-400 σε κινεζικό έδαφος μόλις τέσσερις μήνες από την έναρξη της παράδοσης του συστήματος από την Ρωσία.

Οι παραδόσεις των δύο Συνταγμάτων S-400 που παρήγγειλε η Κίνα έναντι 3 δις δολαρίων στη Ρωσία θα ολοκληρωθούν στα τέλη του 2018. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους Κινέζους να έχουν ήδη εκπαιδεύσει το προσωπικό που θα χειριστεί τα συστήματα και να είναι έτοιμοι αρχές του Αυγούστου να το δοκιμάσουν.

Η εκπαίδευση των Κινέζων είχε ξεκινήσει στη Ρωσία αρκετό χρονικό διάστημα πριν από την έναρξη της παραλαβής των συστημάτων. Το κάθε Σύνταγμα πυραύλων S-400 αποτελείται από δύο Τάγματα και το κάθε Τάγμα αποτελείται από δύο πυροβολαρχίες.

Η κάθε πυροβολαρχία αποτελείται από 12 εκτοξευτές των τεσσάρων πυραύλων αν και συνήθως η κάθε πυροβολαρχία διαθέτει 4-8 εκτοξευτές. Επιπλέον η πυροβολαρχία διαθέτει ένα κέντρο διοίκησης ελέγχου, ραντάρ παρακολούθησης και εγκλωβισμού στόχου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δελτίο καιρού για Τρίτη 31/7/2018
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δελτίο καιρού για Τρίτη 31/7/2018
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ