2018-08-01 21:07:37
Φωτογραφία για Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για τα νέα επεισόδια της “Μουρμούρας”
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», στο περιοδικό «TV24» και στην δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη με την οποία αποτέλεσαν ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά ανδρόγυνα. Ο ηθοποιός τόνισε  ότι το πρώτο γύρισμα θα είναι δύσκολο.

Ο ίδιος μίλησε για τις εξελίξεις που θα συμβούν στον νέο κύκλο της σειράς σημειώνοντας: «Το σίγουρο είναι ότι γίνομαι παππούς και περιμένω να δω τα καινούργια σενάρια από τον Παναγιώτη Χριστόπουλο για να δω τι θα εφεύρει να με βάλει να κάνω. Απολαμβάνω κάθε επεισόδιο και είμαι προ εκπλήξεως κάθε φορά που διαβάζω το επόμενο επεισόδιο.

Φαντάζομαι θα πενθήσω τον χαμό της αγαπημένης μου αλλά κωμικά. Εγώ θα πενθώ κι εσείς… θα γελάτε». Παράλληλα ο ίδιος εξήγησε ότι δεν έχει ιδέα για την αντικατάσταση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στη σειρά.

Ο γυναικείος ρόλος που θα αντικαταστήσει την σύζυγο του Ηλία, τη Μαρίνα: «Ούτε που ξέρω αν θα είναι σύζυγος, φίλος, φίλη, αδελφή. Θα το δούμε σύντομα» είπε ο ηθοποιός
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ