2018-08-02 00:06:13
Φωτογραφία για Η απώλεια που στοίχισε στην Μαρέβα Μητσοτάκη: «…Έφυγες τόσο νωρίς»
Μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της διανύει της τελευταίες μέρες η Μαρέβα Μητσοτάκη Η γνωστή επιχειρηματίας και συνιδρύτρια της ελληνικής εταιρείας Zeus + Dione πριν λίγες μέρες αποχαιρέτησε έναν πολύ καλό της φίλο και στενό της συνεργάτη τον Μάρκ, ο οποίος άφησε αναπάντεχα τη τελευταία του πνοή μια εβδομάδα πριν.

Μάλιστα τη μέρα που ο συνεργάτης της έφυγε από τη ζωή εκείνη δημοσίευση μια κενή, σε μαύρο φόντο, φωτογραφία θέλοντας να εκφράσει τη θλίψη της τόσο για το χαμό του φίλου της όσο και για τα τραγικά συμβάντα που συνέβησαν στην Ανατολική Αττική.

Λίγες μέρες μετά η Μαρέβα Μητσοτάκη θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της φίλο για τελευταία φορά με μια φωτογραφία από μια κοινή τους επίσκεψη στα Χανιά.  Τη φωτογραφία συνόδευσε με τα εξής λόγια «Σήμερα για το τελευταίο αντίο, δημοσιεύω μια φωτογραφία που τραβήχτηκε τα τελευταία χρόνια σε μια επίσκεψή μας στα Χανιά
. Δεν είμαι καλή στους αποχαιρετισμούς. Έχει περάσει μια εβδομάδα και η καρδιά μου πονάει το ίδιο αν όχι περισσότερο. Αγαπημένε μου Μαρκ, ήσουν ο φίλος ,ο συνεργάτης και ο συμβουλάτοράς μου για χρόνια. Σε θαύμαζα για πολλούς λόγους. Ένας άντρας πανέξυπνος και με τεράστια καρδιά. Θα μου λείψουν οι μεγάλες και αστείες συζητήσεις μας για τη δουλειά και τη ζωή. Ήσουν σε θέση να βλέπεις πάντα τη καλή πλευρά των πραγμάτων και να μένεις αισιόδοξος ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές.. Είμαι ευλογημένη και προνομιούχα που βρέθηκε δίπλα σε εσένα και την υπέροχη σύζυγό σου. Ήσουν και θα είσαι πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Έφυγες τόσο νωρίς.»
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ