2018-08-03 17:56:19
Φωτογραφία για Η Apple προβλέπετε να αποκαλύψει τα νέα της  iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου
Η Apple ενδέχεται να πραγματοποιήσει την εκδήλωση iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, αναφέρει σήμερα η σελίδα η CNET. Ο ιστότοπος εξέτασε τα δεδομένα του ιστορικού γεγονότος για να παρουσιάσει την πιο λογική ημερομηνία.

Για τα τελευταία έξι χρόνια, η Apple παρουσίαζει τα νέα iPhones της την πρώτη εβδομάδα μέχρι δύο Σεπτεμβρίου, είτε την Τρίτη είτε την Τετάρτη. Αυτό σημαίνει ότι πιθανές ημερομηνίες 2018 είναι: 4 Σεπτεμβρίου, 5, 11 και 12. Παλαιότερα, εάν η εργάσιμη μέρα πέσει την πέμπτη ή αργότερα, η Apple θα ανακοίνωνε το iPhone την επόμενη Τετάρτη.

Για το 2018, η εργάσιμη μέρα πέφτει τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου. Έτσι, εάν η Apple ακολουθήσει το πρόσφατο πρότυπο της, η εταιρεία θα ανακοινώσει τα νέα iPhones την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη: 11 Σεπτεμβρίου και 12 Σεπτεμβρίου. αλλά και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας που κυκλοφορούν στο κατάστημα, οι οποίες είναι συνήθως μια εβδομάδα και μισή, αφού η Apple κάνει τις ανακοινώσεις της (εκτός από ειδικά iPhones όπως το iPhone X και το iPhone SE).

Από την Τρίτη που είναι η 11η Σεπτεμβρίου, είναι πιθανό η Apple να επιλέξει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου για την εκδήλωση iPhone της. Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τρία νέα iPhones, όπως ένα νέο iPhone OLED 5,8 ιντσών, ένα iPhone LCD 6,1 ιντσών και ένα iPhone OLED 6,5 ιντσών .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ