2018-08-15 12:21:13
Φωτογραφία για Ο μοναδικός τρόπος για να χάσεις κιλά μέχρι το Σαββατοκύριακο
Δεν συμβαίνει μόνο σε σένα Όλοι έχουμε φάει λίγο παραπάνω, όλοι δυσκολευόμαστε να χάσουμε τα 2-3 παραπανίσια κιλά και κανείς δεν ξέρει πώς να ξεκινήσει. Αν ψάχνεις μια «γρήγορη δίαιτα» που θα σε κάνει να αδυνατίσεις μέχρι το Σαββατοκύριακο, τότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις λογική!

Καμιά δίαιτα όσο αυστηρή ή μαγική κι αν είναι δεν θα σε φέρει κοντά στο στόχο σου, Μπορεί να ξεφουσκώσεις επειδή θα αρχίσεις να τρως λιγότερο, μπορείς να νιώσεις αδύναμη επειδή δεν τρως όλα τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει και μπορεί να νιώσεις για λίγο καλά. Το μόνο σίγουρο είναι πως μόλις σταματήσεις τη δίαιτα η ζυγαριά σου θα ανέβει και πάλι.

Μην απογοητεύεσαι, μπορεί οι δίαιτες να μην κάνουν θαύματα όταν θέλεις να χάσεις κιλά μέσα σε μια εβδομάδα, υπάρχει όμως λύση! Σύμφωνα με την διαιτολόγο Charlene Grosse που μίλησε για την γρήγορη απώλεια κιλών στο ‘Body and Soul’, μπορείς να απαλλαγείς από το φούσκωμα και να νιώσεις πιο αδύνατη μέσα σε μια εβδομάδα!


Ο μοναδικός τρόπος για να το καταφέρεις αυτό είναι να πίνεις πολύ νερό και να δημιουργείς γεύματα που θα βασίζονται στις 5 βασικές κατηγορίες τροφίμων ( φρούτα και λαχανικά, τρόφιμα ολικής άλεσης, άπαχο κρέας, ξηροί καρποί, όσπρια, γαλακτοκομικά). Αν αποφύγεις τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τα αναψυκτικά για μια εβδομάδα και προσπαθείς να καταναλώνεις όσο το δυνατόν πιο υγιεινά γεύματα, τότε όχι μόνο θα «ξεφουσκώσεις» μέχρι το Σαββατοκύριακο αλλά θα δεις την επιδερμίδα σου, τα μαλλιά σου και το βλέμμα σου… πιο λαμπερά!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ