2018-08-19 17:38:32
Φωτογραφία για «Χτυπούν” αυτοκίνητα σε Ελαφονήσι και Φαλάσαρνα! Καθημερινό φαινόμενο οι κλοπές
Καθημερινά είναι τα περιστατικά κλοπών σε αυτοκίνητα λουομένων στις δημοφιλείς παραλίες σε Ελαφονήσι και Φαλάσαρνα. Είναι τόσος πολύς ο κόσμος και τα αυτοκίνητα, που οι επίδοξοι

διαρρήκτες «χτυπούν” εκείνους που θα αφήσουν κάτι πολύτιμο, την τσάντα, το πορτοφόλι ή κάποια ηλεκτρονική συσκευή στο αμάξι τους, ακόμη κι αν τα βάλουν στο πορτ μπαγκάζ τους.

Κι αυτό γιατί, όπως καταγγέλλει λουόμενος στο Parakritika.gr, στέκονται σε σημεία που μπορούν να παρατηρήσουν τις κινήσεις των οδηγών, αν θα αφήσουν κάτι πίσω στο αυτοκίνητο… και μόλις αυτοί πάνε στην παραλία, παραβιάζουν τις κλειδαριές και αρπάζουν ότι βρουν!

Στην περίπτωση του καταγγέλλοντος, πήραν τα χρήματα από ένα πορτοφόλι, που ήταν μέσα σε τσαντάκι στο πορτ μπαγκάζ!

«Μας είπαν ότι πρόκειται για ομάδες που έρχονται από άλλα σημεία της Ελλάδας, με μοναδικό σκοπό να κλέψουν, δραστηριοποιούμενοι κυρίως στις λεγόμενες δημοφιλείς παραλίες, που μαζεύουν πολύ κόσμο. Εμείς ήρθαμε στα Φαλάσαρνα και δυστυχώς μας βγήκε ξινό”, σημειώνει.

Να σημειωθεί πως από την αρχή του καλοκαιριού η ΕΛ.ΑΣ. έχει εκδόσει σχετικές ανακοινώσεις, όπου εφιστά την προσοχή των λουμένων που αφήνουν τα οχήματά τους σε πολυσύχναστες παραλίες και σε σημεία που δεν μπορούν να τα βλέπουν.

parakritika.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ