2018-08-22 19:01:39
Φωτογραφία για Θεόφιλος Παπαδάκης: Η Θεσσαλονίκη έχει γεμίσει χώρους ανομίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Δημοσιεύουμε την τοποθέτηση τού Θεόφιλου Παπαδάκη για την κατάσταση, που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη: Η Θεσσαλονίκη έχει γεμίσει χώρους ανομίας (άβατα-απρόσιτα) διότι, δυστυχώς, η

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης λόγω ελλείψεων σε προσωπικό και σε υπηρεσιακά οχήματα, άλλα και εξαιτίας κάποιον υπερβολών στη φυλαξη ακινητων στόχων και στη διάθεση πολλών Αστυνομικών σε παρεργα και σε αλλότρια με την αστυνόμευση καθήκοντα, δεν διαθέτει πολλές εποχούμενες περιπολίες!

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πίσω από τα Δικαστικό Μεγαρο (ΙΚΑ Αξιού) έχουμε καθημερινά σχεδον σε μόνιμη βάση εγκληματικές πράξεις και τις νυχτερινές ώρες ο χώρος είναι άκρως επικίνδυνος!

Ζητάμε από την ηγεσία την αύξηση των περιπολιών και τη μεγάλη σε αριθμό ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης, ειδικά τώρα γιατί τ περιστατικά έχουν αυξηθεί παρα πολύ!

Η νέα πολιτική κι φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας χρειάζεται να εξετάσει προσεκτικά τα πρόβληματα όλου του Νομού Θεσσαλονίκης και την απαξίωση πολλών μάχιμων Υπηρεσιων.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αντιπρόεδρος ΔΣ ΠΟΑΣΥ

Μέλος ΕΚΑ
_
bloko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ