2018-08-25 14:06:18
Φωτογραφία για Ιταλία - Η κυβέρνηση της Λέγκας του Βορρά αποκαλύπτει τους «ανθρωπιστές» υποκριτές στο θέμα της λαθρομετανάστευσης
Οι Ιταλοί από την στιγμή που ανήλθε στην διακυβέρνηση της χώρας η Λέγκα του Βορρά δίνει έναν μεγάλο αγώνα ενάντια στους υποκριτές των Βρυξελλών και την λαθρομετανάστευση.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Η Μέρκελ και η κουστωδία της από την μία πλευρά καλούν τους ανόητους, όπως ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ο Μητσοτάκης, να καλοδέχονται τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη και οι ίδιοι υπογράφουν συμφωνίες επαναπροωθήσεων για να μην γίνονται οι πόλεις τους σαν την… Ομόνοια.

Έτσι, με αφορμή 150 λαθρομετανάστες που επεχείρησαν να μπουν στην Ιταλία, κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Ιταλικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού οι «ανθρωπιστές» διακριτικά απέφυγαν να δεσμευτούν για το πόσους από τους 150 θα πάρουν.

Οι «ευρωπαίοι» αντί να δεσμευτούν έναντι της Ιταλίας περιοριζόντουσαν στα fake news ότι δήθεν «οι μετανάστες δεν τρώνε», προκειμένου να πιέσουν την Ιταλία να τους αποβιβάσει σε ιταλικό έδαφος, ουσιαστικά αποδεχόμενη το σύνολο αυτών.


«Πέντε εκατομμύρια Ιταλοί σε κατάσταση απόλυτης ένδειας κάνουν απεργία πείνας καθημερινά, χωρίς την κάλυψη των δημοσιογράφων και των καλοθελητών. Πρώτα οι Ιταλοί» είπε ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι.

Εν τέλει, οι λαθρομετανάστες δεν αποβιβάστηκαν σε ιταλικό έδαφος και ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Λουίτζι Ντι Μάιο επιβεβαίωσε σήμερα την πρόθεσή του να μειώσει τη συμβολή της Ιταλίας στον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ελλείψει συμφωνίας με τις Βρυξέλλες για την τύχη των λαθρομεταναστών που παραμένουν στο πλοίο της ιταλικής ακτοφυλακής.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη στην Ιταλία, για μία ακόμη φορά» έγραψε ο Ντι Μάιο στη σελίδα του στο Facebook, συμπληρώνοντας ότι η χώρα του δεν έχει άλλη επιλογή από το να «λάβει μονομερώς μέτρα αντισταθμιστικού χαρακτήρα». «Είμαστε έτοιμοι να μειώσουμε τα κεφάλαια που καταβάλλουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση» υπογράμμισε ο ίδιος.

Η ιταλική κυβέρνηση δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν θα δεχτεί την κοροϊδία των «ευρωπαίων εταίρων» και θα ακολουθήσει τον δρόμο της Ουγγαρίας που έχει μείνει καθαρή, χωρίς επιθέσεις τζιχαντιστών, εγκληματικότητα και άλλα φαινόμενα που είναι χαρακτηριστικά των χωρών με «ανοιχτά σύνορα».

Κρατήστε τα γεγονότα αυτά και όταν οι Ιταλοί κερδίσουν και αυτή την υπόθεση, όπως αλλεπάλληλες νίκες έχουν οι Ούγγροι του Βίκτορ Όρμπαν στο ίδιο ζήτημα θα αντιληφθείτε πόσο κορόιδα είναι οι Έλληνες που υπομένουν την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» επειδή οι ημέτεροι της ΝΔ και του Σύριζα στις ΜΚΟ κονομάνε «με το κεφάλι».

Κώστας Αλεξανδράκης

www.xryshaygh.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ