2018-08-25 14:03:58
Φωτογραφία για Γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ οι αλλοδαποί δολοφόνοι του Φιλοπάππου: Είχαν συλληφθεί και δεν είχαν απελαθεί!
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. «έπεσαν» οι δράστες της ειδεχθούς δολοφονίας του νεαρού Έλληνα στου Φιλοπάππου. 

Οι αποκαλύψεις για την ταυτότητα των δραστών ρίχνει σαφέστατες ευθύνες στην κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, αλλά και όλων των προηγούμενων, αφού οι δράστες είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, χωρίς ουδέποτε να απελαθούν, όπως προβλέπεται.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Εις εκ των Πακιστανών που έχουν ήδη ομολογήσει δηλώνει «ανήλικος», δήθεν γεννηθείς το 2001, προσδοκώντας προφανώς τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου για τους ανηλίκους είχε προσαχθεί τον περασμένο Απρίλιο στο πλαίσιο εκτεταμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών που στόχο είχε την πρόληψη της εγκληματικότητας και τη «χαρτογράφηση» των περιοχών του κέντρου της Αθήνας.

Ο δεύτερος Πακιστανός είναι 26 ετών και θεωρείται επίσης μέλος σκληρής συμμορίας κακοποιών και είχε συλληφθεί το 2016 με πλαστά χαρτιά.


Ο Ιρακινός, ηλικίας 28 ετών είχε επίσης καταγραφεί στα αστυνομικά αρχεία για παραβατική πράξη από κεντρικό τμήμα της Αθήνας.

Παρά το γεγονός ότι είχαν απασχολήσει τις αρχές ουδέποτε εφαρμόστηκε το μέτρο της απέλασης, το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να σώσει την ζωή του άτυχου νεαρού Έλληνα.

Προφανώς, βεβαίως, και δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί με την παρούσα και τις παρελθούσες κυβερνήσεις της παγκοσμιοποίησης, που έχουν καταστήσει πολλές περιοχές της Ελλάδας κυριολεκτικά «άβατα».

www.xryshaygh.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ