2018-09-11 11:34:23
Φωτογραφία για Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Βάπτισαν τον γιο τους!
Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης θα θυμούνται για πάντα την σημερινή ημέρα, καθώς βάπτισαν τον μονάκριβο γιο τους. Και το όνομα αυτού; Δημοσθένης!

Το όνομα δεν αποτελεί τυχαία επιλογή, καθώς έτσι ονομαζόταν ο κολλητός φίλος του στενού φίλου του παππού του, του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη, που στάθηκε στην Ντόρα Μπακογιάννη και τα παιδιά της μετά τη δολοφονία του πολιτικού. Έτσι, ήταν λογικό ο Κώστας Μπακογιάννης να θέλει να τον τιμήσει, δίνοντας το όνομά του στον γιο του.

Την βάφτιση τέλεσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου Ιεραρχίας Κ.κ. Ιερώνυμος Β΄, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι τους στην στη Γλυφάδα.

Ο μικρός είχε δύο νονές, την αδελφή του μπαμπά του, Αλεξία Μπακογιάννη, καθώς και μία πολύ στενή φίλη της Σίας Κοσιώνη. Η κυρία των ειδήσεων προτίμησε να ντυθεί στα μπλε, ενώ έφτασε στο ναό με τον γιο της στην αγκαλιά και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. Φυσικά, πολύ εντυπωσιακή ήυαν και η γιαγιά του νεοφώτιστου, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία προτίμησε να κινηθεί σε λευκές αποχρώσεις. Να τους ζήσει!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ