2018-09-13 19:15:00
Φωτογραφία για Ν.Δ.: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ
«Η κ. Αχτσιόγλου απέφυγε σήμερα για άλλη μία φορά να αναλάβει τις ευθύνες της για την καταστροφική πορεία του ασφαλιστικού επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου, για την εξειδίκευση ασφαλιστικών ελαφρύνσεων για 250.000 μη μισθωτούς.

Μέσω του αρμόδιου τομεάρχη της, Γιάννη Βρούτση, η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για κυβερνητικό «έλλειμμα πολιτικής, περίσσευμα θράσους» και μιλά για πορεία η οποία οδήγησε σε:

21 μειώσεις συντάξεων και αυξήσεις εισφορών.1,9 εκατ. νυν συνταξιούχους σε απόλυτη αβεβαιότητα για το αν θα μειωθούν και άλλο οι συντάξεις τους.35% μειώσεις στις κύριες συντάξεις και 45% στις επικουρικές για τους νέους συνταξιούχους.«Αντί να απολογηθεί για όλα αυτά, η υπουργός Εργασίας, κατά την προσφιλή της τακτική, προτίμησε να επιτεθεί στη Νέα Δημοκρατία, διαστρεβλώνοντας το σχέδιό της για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού» υποστηρίζει ο κ. Βρούτσης.


Όπως σημειώνει: «Χρειάστηκαν τριάμισι χρόνια για να αντιληφθεί η κυβέρνηση το αδιέξοδο στο οποίο οδήγησε συνταξιούχους και εργαζομένους ο νόμος Κατρούγκαλου, προαναγγέλοντας την αναθεώρηση ορισμένων πτυχών του. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να περιμένει τίποτε από αυτή την κυβέρνηση. Η μόνη υπηρεσία που μπορεί πλέον να προσφέρει είναι να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατόν» αναφέρει ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ