2018-09-14 18:21:09
Φωτογραφία για Αυτό είναι το -περίεργο- μέρος που θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου, σύμφωνα με έρευνα!
Ψάχνεις να βρεις τον έρωτα της ζωής σου; Μάλλον τον ψάχνεις σε λάθος μέρη. Ίσως τον ψάχνεις στη δουλειά, στο δρόμο, στο μπαρ και σε κάποια φιλική παρέα. Οι έρευνες, όμως, λένε πως αλλού πρέπει να κοιτάξεις Πού θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου; Στο αεροδρόμιο/αεροπλάνο! Κι όμως! Δεν ξέρουμε για σένα αλλά εμείς όταν είμαστε στο αεροδρόμιο ή στο αεροπλάνο, μόνο για τον έρωτα της ζωής μας δεν ψάχνουμε. Ψάχνουμε να βρούμε τη σωστή πύλη, ενώ κουβαλάμε τις βαλίτσες, να περάσουμε τον έλεγχο, να μπούμε στο αεροπλάνο, να βρούμε τη θέση μας και να φτάσουμε καλά στον προορισμό μας. Αυτά μας απασχολούν και δεν έχουμε χρόνο για έρωτες και φλερτ.

Μια έρευνα, όμως, μας αλλάζει τα δεδομένα. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την τράπεζα HSBC τον Ιούλιο του 2018 και ζήτησε από περισσότερους από 5.000 ταξιδιώτες, από 141 διαφορετικές χώρες να μιλήσουμε για τις εμπειρίες τους όταν ταξίδευαν και τις γνωριμίες που μπορεί να έκαναν. Και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά! Ένας στους 50 ταξιδιώτες κατάφερε και βρήκε τον έρωτα της ζωής του στο αεροπλάνο. Και αυτό είναι το 2%, το οποίο δεν είναι τεράστιο ποσοστό αλλά είναι αξιοπρεπές.


Και για τους Αμερικάνους οι πιθανότητες αυξάνονται σημαντικά. Η έρευνα αποκάλυψε πως δύο ζευγάρια σε κάθε πτήση βρίσκουν τον έρωτα της ζωής του. Και αυτό είναι μεγάλο ποσοστό.

Η αλήθεια είναι πως το να βρεις τον έρωτα της ζωής σου στο αεροπλάνο είναι λίγο αγχωτικό. Κι αν το άλλο σου μισό μένει στην άλλη άκρη του κόσμου; Αυτή είναι η βασική απορία, η οποία δεν θα σου λυθεί αν δεν τον γνωρίσεις. Έστω και για μια πτήση μιας ώρας ή 10 ωρών.

Απ’ την άλλη μπορεί να πηγαίνετε στον ίδιο προορισμό και γιατί όχι να κάνετε αυτό το ταξίδι μαζί. Τρελό, αλλά μπορεί να συμβεί. Μιλάμε για τον έρωτα της ζωής σου.

Ακόμα, όμως, κι αν δεν βρεις το άλλο σου μισό, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να βρεις κάποιον που θα σου αλλάξει κάπως τη ζωή. Το 60% των ταξιδιωτών σύμφωνα με την έρευνα έχουν κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα, έχουν γνωρίσει σημαντικά πρόσωπα, πρόσωπα-κλειδιά. Ένα πιο μικρό ποσοστό, το 14% έκανε μια δυνατή φιλία και το 51% δήλωσε πως είχαν μια συζήτηση με κάποιον άγνωστο κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Μια συμβουλή: Μην κοιμάσαι όση ώρα διαρκεί η πτήση. Γιατί μπορεί κάτι καλό να συμβεί…εκεί που δεν το περιμένεις. Just saying…
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ