2018-09-16 09:52:49
Φωτογραφία για Το 5λεπτο πέρασμα του Κυριάκου Μητσοτάκη έξω από το περίπτερο των ΕΔ
Του Ηλία Προύφα

Η επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμων, δεν κράτησε περισσότερο από 5-7 λεπτά. Το kranosgr ήταν εκεί για την κάλυψη του ρεπορτάζ. 

Η ενημέρωση που είχαμε έλεγε ότι περίπου στις 10 ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα περιόδευε στο περίπτερο των ΕΔ. Ήμασταν οι πρώτοι που βρεθήκαμε εκεί. Με καθυστέρηση κάτι που είναι φυσιολογικό στις περιοδείες των πολιτικών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε έξω από το περίπτερο των ΕΔ και η επίσκεψή του περιελάμβανε, 2 λεπτά περίπου συνομιλία με άνδρες της Ζ' ΜΑΚ, 20'' κάτω από τα σκαλιά, έξω από την είσοδο του περιπτέρου των ΕΔ, και 4 λεπτά συνομιλία με τον συνοδό της σκυλίτσας Σάνι του ΤΕΝΞ.

Όλοι περιμέναμε να μπει και εντός του περιπτέρου, με πολλούς από εμάς να έχουμε ''πιάσει'' και θέση στην είσοδο όπου ο Ταξίαρχος του ΓΕΕΘΑ, Χουδελούδης, περίμενε για να τον ξεναγήσει.


Κάποια στιγμή ακούστηκε ότι θα μπει από την άλλη είσοδο και όλοι οι Δημοσιογράφοι τρέξαμε προς τα εκεί. Εις μάτην όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε την περιοδεία του για αλλού.

Το τι επακολούθησε ως παρόντες που ήμασταν μπορούμε να το περιγράψουμε ακριβώς. Με όσα στελέχη μιλήσαμε, - τα περισσότερα μας το έλεγαν μόνοι τους - θεώρησαν λάθος την κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. ''Πέρυσι που δεν είχαμε περίπτερο, πέρασε από τη σκηνή και μάλιστα υπέγραψε και στο βιβλίο επισκεπτών, φέτος ούτε καν...'', ''Στηθήκαμε και ακόμα έρχεται'', '' Το περίπτερο δεν είναι του Καμμένου, είναι της Εθνικής Άμυνας και όλων των στελεχών και έπρεπε να έρθει για εμάς'' και πολλά άλλα που μας είπαν.

Να σημειώσουμε ότι μέσα στο χώρο του περιπτέρου, υπήρχαν και σταντ με εταιρίες αμυντικής βιομηχανίας που και αυτές ακόμη περιμένουν.

Δε γνωρίζουμε τι είχε κατά νου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ή τι μήνυμα μπορεί να ήθελε να στείλει και προς τα που, η κίνηση του να μην περιοδεύσει εντός του περιπτέρου , θεωρήθηκε από τα στελέχη και ήταν βλέποντάς το κάποιος αντικειμενικά μεγάλο λάθος.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ