2018-09-17 14:40:15
Φωτογραφία για Μάνα δύο παιδιών βγαίνει με πλούσιους γέρους για να βγάζει χρήματα και λέει πως δεν ντρέπεται καθόλου γι’ αυτό [photos]
Μια εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών λέει πως το να βγαίνει με πλούσιους άντρες την έχει βοηθήσει να συμπληρώσει το εισόδημά της ως μητέρα- αλλά ούτε η οικογένειά της ούτε ο πατέρας των παιδιών της γνωρίζουν την κρυφή ζωή της Η 26χρονη Ashley, είναι μέλος της Seeking.com, μιας ιστοσελίδας που γνωρίζει ελκυστικές νεαρές γυναίκες σε πλούσιους, ηλικιωμένους άνδρες.

Μετά από μια σειρά από αποτυχημένες σχέσεις, η μητέρα είπε στη DailyMail.com ότι μπήκε στην ιστοσελίδα πριν από μερικούς μήνες με την ελπίδα να ανακουφιστεί από το οικονομικό άγχος.

“Αποφάσισα να αρχίσω να ψάχνω για κάποιον μεγαλύτερο και ευκατάστατο ώστε να μπορώ να απαλλαχθώ από αυτό το άγχος.”

Η Ashley εξακολουθεί να εργάζεται με πλήρη απασχόληση, αλλά είπε ότι η πρόσθετη οικονομική στήριξη της επιτρέπει να κάνει περισσότερα για τον εαυτό της και τα παιδιά της.

Η μητέρα εκτιμά ότι το ήμισυ του εισοδήματός της – συμπεριλαμβανομένων των δώρων – προέρχεται από τα ραντεβού της με ηλικιωμένους κυρίους.


Αν και μερικοί από τις φίλες της γνωρίζουν τον τρόπο ζωής της, παραδέχθηκε ότι έχει επιλέξει να μην αναφέρει τίποτε ακόμα στην οικογένειά της.

“Κανένας από την οικογένειά μου δεν ξέρει τίποτα μέχρι στιγμής, ούτε ο πατέρας των παιδιών μου. Ειλικρινά, δεν τους ενδιαφέρει τι κάνω και με ποιους βγαίνω, εκτός αν αποφασίσω να τους συστήσω στα παιδιά μου.”

Η Ashley σημείωσε ότι δεν θα συνηθίσει να μιλάει στην οικογένειά της για τους έρωτές της αν δεν αρχίσει να βγαίνει με κάποιον σοβαρά και δεν βλέπει καμία από αυτές τις σχέσεις της ως διαφορετικές.

Ωστόσο, έχει την πεποίθηση ότι θα υποστήριζαν την επιλογή της εάν τους το έλεγε επειδή δεν κάνει κάτι το οποίο να βλάπτει τον εαυτό της ή τα παιδιά της.

Το πιο ακριβό δώρο που η Ashley έλαβε από έναν ηλικιωμένο σύντροφό της μέχρι στιγμής είναι ένα iPhone X, αλλά θεωρεί ότι η τσάντα του Michael Kors είναι το πιο υπερβολικό γιατί δεν θα έδινε ποτέ τόσα πολλά λεφτά για μία τσάντα.

Ο σημερινός της ηλικιωμένος σύντροφος τη βοήθησε με το πάρτι του γιου της, ενοικιάζοντας ένα ολόκληρο εστιατόριο Chuck E. Cheese για τα γενέθλιά του. Επίσης, ο άντρας έκανε δώρο στο αγόρι τα καλύτερα παιχνίδια για να το ευχαριστήσει.

“Έχω γνωρίσει τα παιδιά μου μέχρι στιγμής μόνο σε έναν σύντροφο, κι αυτό επειδή έχει κι εκείνος παιδιά περίπου στην ίδια με τα δικά μου”.

“Η επόμενη φορά που θα εξετάσω το ενδεχόμενο να επιτρέψω στα παιδιά μου να γνωρίσουν έναν από τους πλούσιους συντρόφους μου είναι αν η σχέση μαζί του γίνει σοβαρή.”

Η Ashley ελπίζει ότι μέσα από αυτές τις γνωριμίες της θα βρει τον κατάλληλο σύντροφο.

“Θα το κάνω αυτό μέχρι να μπορέσω να γυρίσω πίσω στο σχολείο και να βρω μια δουλειά που να μου προσφέρει αρκετά για να μπορώ να περνάω καλά με τα παιδιά μου.”

Σε αντίθεση με πολλά άλλα κορίτσια που βγαίνουν με πλούσιους ηλικιωμένους, η Ashley δεν σκοπεύει να πηγαίνει ταξίδια μαζί τους, επειδή δεν θέλει να είναι μακριά από τα παιδιά της. Μέχρι στιγμής, έχει απολαύσει μόνο ένα όμορφο Σαββατοκύριακο μακριά τους.

Όταν μεγαλώσουν, η μητέρα είπε ότι δεν θα ντραπεί να πει στα παιδιά της για τη ζωή της αν ποτέ τη ρωτήσουν. Είπε επίσης ότι δεν θα την πείραζε αν έκαναν εγγραφή στο Seeking.com ως ενήλικες.

“Νομίζω ότι υπάρχει μία παρανόηση για το πώς είναι να βγαίνεις με ευκατάστατους ηλικιωμένους, αφού οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι οι κοπέλες αυτές πληρώνονται για να κάνουν σεξ ή κάτι τέτοιο. Απλά τους κάνουμε συντροφιά και περνάμε όμορφα.”

“Αισθάνομαι ότι όλοι σε αυτό το site είναι στην πραγματικότητα πραγματικά ανοιχτοί και ειλικρινείς με αυτό που θέλουν από μια συμφωνία, αλλά οι περισσότεροι άντρες στην πραγματικότητα αγοράζουν δώρα και τέτοια στα κορίτσια που συναντούν.”

“Με κάνει χαρούμενη που μας προσέχουν και θέλουν να μας βλέπουν ευτυχισμένες και προσωπικά νομίζω ότι αυτό είναι κάτι υπέροχο.” Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ