2018-09-17 14:58:40
Φωτογραφία για Φορτηγατζής έπαιζε με το κινητό και ξεκλήρισε μια οικογένεια σκοτώνοντας 3 ανήλικα παιδιά και τη μητέρα τους [photos]
Μία μητέρα και τα τρία της παιδιά σκοτώθηκαν όταν ένας οδηγός φορτηγού έπαιζε με το κινητό του ενώ οδηγούσε και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό τους...Σήμερα, οι συγγενείς των θυμάτων θέλουν όλοι οι οδηγοί να παρακολουθήσουν το βίντεο της σύγκρουσης για να είναι πιο προσεκτικοί στο τιμόνι και να μην χρησιμοποιούν το κινητό τους όταν οδηγούν.

Το βίντεο δείχνει τον Tomasz Kroker να πέφτει πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ κοιτάζει το κινητό του, κατά τη διάρκεια της πορείας του σε ένα μεγάλο αυτοκινητόδρομο, το 2015.

Η 45χρονη Tracy Houghton και οι γιοι της, ο 13χρονος Ethan και ο 11χρονος Joshua, πέθαναν μαζί με την 11χρονη κόρη του συντρόφου της Tracy, την Aimee Goldsmith.

Η μητέρα της Aimee, η Kate, θυμάται την ημέρα που η αστυνομία της είπε ότι το παιδί της ήταν νεκρό.

“Συνεχίζω να βλέπω τους οδηγούς να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους και με ενοχλεί,” είπε. “Αν είχαν δει την καταστροφή που έφεραν στην οικογένειά μου ή σε άλλες οικογένειες, οδηγοί που χρησιμοποιούσαν τηλέφωνα, ή οτιδήποτε αποσπά την προσοχή από την οδήγηση… θα αρρώσταιναν όπως αρρωστήσαμε κι εμείς.”


Ο γιος της κας Goldsmith, Jake, είδε την σύγκρουση αφού κινούνταν στο πίσω αυτοκίνητο με τον πατέρα του.

Ο Jake είδε τον Ethan, τον Josh, την Aimee και την Tracy να πεθαίνουν μετά την τρομακτική σύγκρουση.

Η κα Goldsmith είπε: “Ο Jake] ήταν στο πίσω αυτοκίνητο. Είδε την αδελφή του να πεθαίνει, τον καλύτερο φίλο του, τον αδελφό του καλύτερου φίλου του και την σύντροφο του μπαμπά του. Πώς θα ξεπεράσει κάτι τέτοιο;”

“Μην χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο ενώ οδηγείτε. Θα σκοτωθείτε ή θα σκοτώσετε κάποιον άλλο.”

Η κ. Houghton είπε: “Το μέγεθος του πόνου που έχω περάσει είναι ανυπολόγιστο.”

“Ακόμα βλέπω ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα. Μήπως χρειάζεται κάποιος να σκοτωθεί για να αλλάξει τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων;”

Η Vicki Hopkins δήλωσε: “Έχω χάσει τους δικούς μου, οι οποίοι ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τον αντίκτυπο που έχει αυτό όχι μόνο στην άμεση οικογένεια αλλά σε ολόκληρη την οικογένεια.”

Η ζωή της οικογένειας έχει καταστραφεί από τότε που ένας οδηγός φορτηγού, αλλάζοντας μουσική στο τηλέφωνό του, έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο των δικών της ανθρώπων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τσάτνευ σύκου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τσάτνευ σύκου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ