2018-09-21 13:14:23
Φωτογραφία για Στον εισαγγελέα ο 58χρονος αθίγγανος που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης στο Ζεφύρι
Στον εισαγγελέα οδηγείται αυτή την ώρα ο 58χρονος αθίγγανος που συνελήφθη ως κατηγορούμενος για βιασμό της 22χρονης, η οποία είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής οδηγήθηκαν στον 58χρονο μετά απο κατάθεση της κοπέλας, η οποία ανέφερε οτι είχε πάει στο Ζεφύρι μαζί με φίλο της, για να προμηθευτούν ναρκωτικά.

Οπως προκύπτει, ο 58χρονος αθίγγανος γνώριζε την κοπέλα καθώς ήταν εκείνος ο οποίος την προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες.  

Την ημέρα που η νεαρή βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, είχαν προηγηθεί τα εξής:

Η 22χρονη με έναν φίλο της είχαν πάει στο σπίτι του 58χρονου για να αγοράσουν ναρκωτικά. Οι δυο τους έμειναν για αρκετή ώρα στο σπίτι του προμηθευτή. Κάποια στιγμή, ο φίλος της βγήκε έξω ωστόσο έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας και προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Οταν αφέθηκε ελεύθερος επέστρεψε στο σπίτι του 58χρονου και βρήκε εκεί μέσα την κοπέλα σε πολύ κακή κατάσταση και να μην αντιδρά. Οι δύο άντρες έβγαλαν την κοπέλα στο δρόμο.


 Ο νεαρός ήταν αυτός που ειδοποίησε ασθενοφόρο και η 22χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η κοπέλα αναφέρει οτι υπέστη βιασμό.

Ο 58χρονος προσήχθη χτες το βράδυ και κρατήθηκε γιατί δεν κατείχε αστυνομική ταυτότητα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από την εξέταση DNA ταυτοποιήθηκε ως δράστης βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος συνελήφθη καθώς στο σώμα της κοπέλας βρέθηκε το γενετικό του υλικό και αποδεικνύεται ότι υπήρχε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή.

Ο συλληφθείς είχε συλληφθεί και πάλι το 2017 για βιασμό χρήστριας ναρκωτικών, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγείται στην δικαιοσύνη.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ