2018-09-26 00:52:17
Φωτογραφία για 9 λόγοι που θα σε πείσουν πως πρέπει να χαμογελάς πιο συχνά
Ένα όμορφο χαμόγελο σου φτιάχνει πάντα τη διάθεση Και δεν αναφερόμαστε στα χαμόγελα που λαμβάνεις αλλά σε αυτά που δίνεις. Αν έχεις ξεχάσει πως είναι να χαμογελάς, τότε ζημιώνεις τους γύρω σου και τον εαυτό σου. Για αυτό και σου ετοιμάσαμε μια λίστα με 9 λόγους που θα σε πείσουν ότι πρέπει να χαμογελάς πιο συχνά… Γιατί «μέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη μέρα».

… σε κάνει πιο ελκυστική

Είμαστε… φτιαγμένοι για να ελκόμαστε από ανθρώπους που χαμογελάνε. Υποσυνείδητα, κάθε φορά που «πιάνουμε» ένα χαμόγελο, αντλούμε θετική ενέργεια και αυτό δουλεύει και αντίστροφα.

… σε κάνει πιο χαρούμενη

 Όταν χαμογελάμε, ο εγκέφαλος εκκρίνει ενδορφίνες και σεροτονίνη – την ορμόνη της ευτυχίας-, οι οποίες επιδρούν θετικά στη διάθεση μας και δημιουργούν ευφορία.

… σε κάνει καλύτερη ηγέτη

Το χαμόγελο εμπνέει εμπιστοσύνη, γι’ αυτό και ένας ηγέτης, ένας προϊστάμενος, ένας αρχηγός που χαμογελά συχνά είναι πιθανότερο να αποκτήσει πιο χαρούμενους, πιο πρόθυμους, πιο αποτελεσματικούς συνεργάτες.


… σε κάνει πιο δημιουργική

 Επιστημονική έρευνα έδειξε ότι οι εργαζόμενοι που χαμογελούν πιο συχνά είναι παράλληλα και σημαντικά πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί στο πλαίσιο της εργασίας τους.

… σε κάνει πιο γοητευτική

Είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για να μας πλησιάσει κάποιος. Όταν βλέπουμε κάποιον να χαμογελά, υποσυνείδητα θέλουμε να τον πλησιάσουμε για να μάθουμε γιατί το κάνει.

… σου χαρίζει αυτοπεποίθηση

Δεν μας κάνει απλώς να φαινόμαστε πιο σίγουροι, αλλά και να είμαστε. Συγκεκριμένα, όταν χαμογελάμε εμπνέουμε ενδιαφέρον, εμπιστοσύνη και σεβασμό. Και όταν γίνεται αυτό κατ’ εξακολούθηση, τότε συνηθίζουμε στην απόλαυση των παραπάνω «αγαθών» - εν ολίγοις μαθαίνουμε στον εαυτό μας ότι δικαιούται την επιτυχία.

… σε κάνει πιο νέα

… Το χαμόγελο μας κάνει να φαινόμαστε νεότερες, επειδή οι μύες που χρησιμοποιούνται δρουν ως λίφτινγκ και ανανεώνουν το πρόσωπό μας.

… Κάνει καλό στην υγεία σου

Το χαμόγελο κάνει καλό στο ανοσοποιητικό σύστημα, επειδή μας κάνει να χαλαρώνουμε κι έτσι συμβάλλει στην καλύτερη άμυνα του οργανισμού σε κρυολογήματα.

… Μπορείς να δείξεις το λευκό σου χαμόγελο

Για να χαμογελάσεις υπάρχει μια βασική προϋπόθεση: Να μπορείς να το κάνεις χωρίς να σκέφτεσαι την εικόνα των δοντιών σου. Αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που τα δόντια σου δεν είναι τόσο λευκά όσο θα ήθελες όμως από την άλλη δεν αντέχεις τις πολύωρες και πολυέξοδες και για ορισμένες από εμάς, επώδυνες επισκέψεις στον οδοντίατρο; Υπάρχει λύση και δεν είναι άλλη από την θεραπεία κοσμητικής λεύκανσης δοντιών που προσφέρει το Mr. and Mrs. Pearl. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Η υπηρεσία προσφέρεται ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις εσύ να πετύχεις και χωρίζεται σε 20’, 40’ ή 60 λεπτά με αποτέλεσμα μέχρι και 12 τόνους πιο λευκό χαμόγελο, το οποίο δε θα σου κοστίσει μια περιουσία. Το πιο σημαντικό; Δεν επηρεάζεται το σμάλτο των δοντιών, γεγονός που το κάνει απόλυτα ασφαλές. Με λευκά, όμορφα δόντια δε θα σταματήσεις να θέλεις να χαμογελάς συνέχεια!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ