2018-09-27 11:30:30
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Ι.Χ. ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΙΘΟΡΕΑ - ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
Σύγκρουση Ι.Χ. με τρένο σημειώθηκε στην παλιά εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η συνοδηγός του αυτοκινήτου και να τραυματιστούν δύο ακόμη επιβαίνοντες στο όχημα.

Συγκεκριμένα, το δυστύχημα σημειώθηκε σε ισόπεδη διάβαση πριν από την Τιθορέα, όταν το αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή, παραβιάζοντας τις προστατευτικές μπάρες, την ώρα που διερχόταν η αμαξοστοιχία 1511, η οποία είχε αναχωρήσει από Λιανοκλάδι με προορισμό την Αθήνα. Το τρένο παρέσυρε το αυτοκίνητο σε μια πορεία 500 μέτρων περίπου.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερις καθηγητές, δύο γυναίκες και δύο άνδρες εκ των οποίων, ο ένας ιερέας, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει από τη Λαμία για να μεταβούν στο Γυμνάσιο της Τιθορέας, όπου δίδασκαν. Μετά από τη σύγκρουση, έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν  τους τρεις, από τους τέσσερις επιβαίνοντες στο Ι.Χ., οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Χρειάστηκαν ενισχύσεις της δύναμης της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί η συνοδηγός, η οποία ανασύρθηκε νεκρή μέσα από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.


Σημειώνεται πως η σύγκρουση έγινε στην παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας - Τιθορέας, η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα.

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή διεξάγεται από η νέα σιδηροδρομική γραμμή.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ