2012-06-07 18:06:05
Φωτογραφία για Oι Batman, Superman, Wonder Woman, Flash και Green Lantern μαζί σε μία ταινία ζωντανής δράσης
Βασισμένη στα κόμικ της DC Comics, η ταινία "Justice League" είναι στα σκαριά Η Warner Bros έχει προσλάβει τον Will Beal - το σεναριογράφο του επερχόμενου "Gangster Squad" με τους Sean Penn, Ryan Gosling και Emma Stone - εδώ και ένα χρόνο για να δουλέψει το στόρι.

Η πρώτη φορά που οι αδερφοί Warner σχεδίασαν την κινηματογραφική μεταφορά του Justice League, μιας ομάδας υπερηρωών που μάχονται για το καλό του κόσμου, ήταν το 2007.

Η, στα ελληνικά, "Λεγεώνα των Yπερηρωών" έχει αποτελέσει dream project για την εταιρία, όμως το χρονικό πλαίσιο δεν ήταν σωστό για την πραγματοποίησή του τότε διότι ο Christopher Nolan είχε ήδη αρχίσει το franchise ταινιών Batman με τον Christian Bale στον κεντρικό ρόλο. Δεν ήταν θεμιτό να υπάρχουν δύο διαφορετικοί Batman - ένας στη Justice League, ένας στου Nolan τις δημιουργίες - την ίδια χρονική περίοδο.

Τώρα όμως, με την τελευταία ταινία Batman να βγαίνει αυτό το καλοκαίρι και τους Avengers να έχουν θέσει ρεκόρ στο boxoffice και να να έχουν ανοίξει την όρεξη του κοινού για ταινίες με υπερήρωες, το timing είναι ιδανικό.


Η ταινία "Justice League" θα συμπεριλαμβάνει, πρώτα απ' όλους, τους χαρακτήρες των Superman, Batman (ευκαιρία η ιστορία του να ειπωθεί ξανά, εκτός του σύμπαντος που δημιούργησε ο Nolan), Wonder Woman, Green Lantern, Flash και Aqua Man και θα είναι βασισμένη στις περιπέτειες τους όπως παρουσιάζονται στα κόμικ της εταιρίας DC Comics.

Και τώρα, για το τέλος, δείτε (bonus) τους χαρακτήρες της επιτυχημένης κωμικής σειράς "The Big Bang Theory" ως Λεγεώνα των Υπερηρωών.
24wro
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ