2018-10-22 15:05:28
Φωτογραφία για Έρχονται αλλαγές στο Τι Λέει;;
Τι αλλάζει, τι μένει, τι στηρίζουν οι παρουσιαστές;

Καλεσμένος της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου-Κου» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Μακαλιάς και απάντησε στο... «Τι Λέει;»

«Είναι από τις πιο ωραίες στιγμές μου στην τηλεόραση. Το άλφα και το ωμέγα για μένα στη δουλειά μου είναι να περνάω καλά. Είναι να έχω ανθρώπους που αγαπάω και μπορώ να περνάω τέλεια μαζί τους, αυτό συμβαίνει στον Alpha. Έχω μια ομάδα και ανθρώπους δίπλα μου που νιώθω ασφάλεια και αυτό με γεμίζει» ανέφερε ο ηθοποιός στην ερώτηση για το αισθάνεται στο νέο του τηλεοπτικό βήμα στον Alpha, στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη.

Για τις διορθωτικές αλλαγές που πρόκειται να γίνουν σχολίασε πως «είναι μια πάρα πολύ ζωντανή εκπομπή, είναι ένας “οργανισμός” ο οποίος αλλάζει καθημερινά. Σίγουρα αλλιώς ξεκινάς, προσθέτεις, αφαιρείς και δοκιμάζεις πράγματα. Το κοινωνικό κομμάτι της εκπομπής ήταν από την αρχή στο πλάνο, ήδη από την πρώτη εβδομάδα, οπότε παραμένει και το στηρίζουμε. Οι συνεντεύξεις στηρίζονται, το σχολιαστικό δεν θα αλλάξει. Οπότε κάνουμε μικρές αλλαγές για να δούμε σε τι νιώθουμε και εμείς πιο καλά».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ