2018-11-08 23:17:41
Φωτογραφία για Η Apple έχει ενημερώσει τις επώνυμες εφαρμογές iWork, Clips, iMovie και GarageBand
Μετά την κυκλοφορία των νέων συσκευών της Apple το τρέχον έτος, η εταιρεία ανακοίνωσε μια σημαντική ενημέρωση για τις εφαρμογές iWork, Clips, iMovie και GarageBand για όλες τις πλατφόρμες.

Χάρη στην ενημέρωση του iMovie, οι χρήστες θα μπορούν να συνδέσουν μια εξωτερική οθόνη με ένα iPad ή iPhone, το οποίο θα επιτρέπει την προβολή επεξεργάσιμου υλικού σε μια μεγάλη οθόνη. Λειτουργεί σε iPhone 7 ή νεότερη, iPad έκτης γενιάς και νεότερης, iPad Pro 2017 και νεότερης. Για την τρίτη γενιά του iPad Pro, απαιτούνται οθόνες 4K. Η IMovie διαθέτει μια νέα επιλογή εξαγωγής που ονομάζεται "Προετοιμασία για το Facebook". Μπορεί να εξάγει ένα αρχείο βίντεο συμβατό με το Facebook, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να μεταφορτωθεί με μη αυτόματο τρόπο σε ένα κοινωνικό δίκτυο.

Στην εφαρμογή "Κλιπ" για τη δημιουργία βίντεο χρησιμοποιώντας το iPhone ή το iPad, η Apple πρόσθεσε έξι νέες σκηνές υπόβαθρα 360 μοιρών, καθώς και φίλτρα, αυτοκόλλητα και 17 πρόσθετα ήχους που ταιριάζουν αυτόματα με το μήκος του βίντεο. Πιθανώς, οι νέες σκηνές θα λειτουργούν μόνο σε νέα iPhones, δεδομένου ότι χρησιμοποιούν αισθητήρες TrueDepth κάμερας.


Μεταξύ άλλων ενημερώσεων, μπορείτε να επισημάνετε την εφαρμογή Σελίδες. Τώρα έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύει τα δικά σας βιβλία απευθείας στα βιβλία της Apple για δωρεάν download ή πώληση.

Το GarageBand υποστηρίζει τώρα εντολές και πλήκτρα πρόσβασης όταν χρησιμοποιείτε έξυπνο πληκτρολόγιο ή πληκτρολόγιο Bluetooth.

Clips, iWork, iMovie και GarageBand και μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από το App Store και το Mac App Store.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ