2018-11-14 18:27:24
Φωτογραφία για Η κοινή λογική πιστεύω ότι αποτελεί έναν σωστό οδηγό πέρα από προσωπικές διαφορές και διαφωνίες - του Γιώργου Τσαπάρα
Η ενασχόληση με τα κοινά στην αρχαιότητα ήταν υποχρεωτική προκειμένου να συμμετέχουν όλοι ανεξαιρέτως στην επίλυση των προβλημάτων. Απολογιστικά ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος το

προηγούμενο διάστημα στην ένωση, ασχοληθήκαμε αρκετά με σοβαρά θέματα, για τα οποία χρειάστηκε να παρέμβουμε με προτάσεις εισηγήσεις παρεμβάσεις προκειμένου να επιλυθούν ή να έχουν καλή έκβαση.

    Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν τόσο σε υπηρεσιακό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

    Παρεμβάσεις που αφορούσαν την εφαρμογή του νέου μισθολογίου.

    Παρεμβάσεις που αφορούσαν την έκδοση της ΚΥΑ για το επίδομα του κινδύνου ΤΕΕΜ ,ΕΚΑΜ,ΤΣΑΣ.

    Παρεμβάσεις που αφορούσαν Τον διπλό συντάξιμο χρόνο ΤΕΕΜ-ΕΚΑΜ-ΤΣΑΣ-ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ.

    Παρεμβάσεις που αφορούσαν την ενίσχυση με προσωπικό των υπηρεσιών.  

    Παρεμβάσεις για την δωρεάν μετακίνηση του αστυνομικού προσωπικού. Συμμετοχή σε πορείες & Μαζικές κινητοποιήσεις, εκδηλώσεις για τους συναδέλφους ,παιδικό θέατρο ,αποκριάτικο χορό ,νυχτερινές χοροεσπερίδες ,δωρεάν παροχή σχολικών ειδών και τσαντών και άλλα.


   Στις προσεχείς εκλογές η παράταξη που εκπροσωπούσα στις προηγούμενες εκλογές(Α.Κ.Α.Ν/ΑΑ.), ενώνεται με την παράταξη του Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ Δυναμική Αντίδραση Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής (Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.)  

   Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα τρέχοντα και υπαρκτά προβλήματα από κοινού. Γνώμονας όλων πρέπει να είναι η ενότητα και όχι και διάσπαση. Θα πρέπει όλοι ανεξάρτητου παρατάξεως να μην ξεχνούν ότι όλοι είμαστε συνάδελφοι πάνω απ’ όλα, τα προβλήματα είναι κοινά και ενωμένοι θα είμαστε πιο δυνατοί προκειμένου να τα επιλύσουμε.

    Αντί ανταγωνισμού εγώ θα προτείνω συναγωνισμό και άμιλλα για το ποιος θα κάνει τα περισσότερα έργα και καλά πράγματα, δημιουργικά τόσο για το συνάδερφο όσο και για την κοινωνία.

    Η κοινή λογική πιστεύω ότι αποτελεί έναν σωστό οδηγό πέρα από προσωπικές διαφορές και διαφωνίες.

    Όπως και πριν οι παρατάξεις μας υπήρξαν εγγυητές της ενότητας και της ανεξαρτησίας του Συνδικαλισμού έξω από επιδράσεις (πολιτικές κτλ ), έτσι και τώρα θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με δημοκρατικά και ανθρωπιστικά ιδεώδη απέναντι στο συνάδελφο, να προσφέρουμε στο βαθμό που μπορούμε για την επίτευξη του ηθικού και του δικαίου.

 Οι αποκλεισμοί δεν είναι καλό πράγμα και καλό θα είναι να αποφεύγονται. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής πρωτοπορεί και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τις άλλες ενώσεις τόσο σε επίπεδο δράσεων όσο και εκδηλώσεων .

    Αυτό θα πράξουμε και μετά τις εκλογές αγκαλιάζοντας όλους τους συναδέλφους Ανεξαρτήτου παρατάξεως.

     Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και οι συνάδελφοι να εκλέξουν αυτούς που τους εκφράζουν και αυτούς που θεωρούν ότι θα τους εκπροσωπήσουν επάξια.

Γιώργος   ΤΣΑΠΑΡΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ