2018-11-19 11:20:18
Φωτογραφία για Χριστίνα Αλεξανιάν: Αποκαλύπτει για την επιστροφή του Λόγω Τιμής!
Λίγο πριν την τηλεοπτική επιστροφή του "Λόγω Τιμής" η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε στο περιοδικό "DownTown Κύπρου" γι' αυτό.

Ξεκινήσατε την καριέρα σας από πολύ μικρή και γίνατε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά Λόγω Τιμής. Φέτος φτιάξατε ένα τρέιλερ για τα 20 χρόνια της σειράς. Πώς νιώθετε γι’ αυτή την επιστροφή; 

Πολύ συγκίνηση! Τα παιδιά που είχαμε ξεκινήσει τότε ήμασταν φίλοι και οι περισσότεροι συμμαθητές από την δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η σεναριογράφος της σειράς, είχε αποτυπώσει τις αγωνίες, τα όνειρα και την εφηβεία μια παρέας με την οποία είχε ταυτιστεί όλο το τηλεοπτικό κοινό τότε. Η σκηνοθεσία ήταν του Λάμπη Ζαρουτιάδη. Η παρέα αυτή είχε αλήθεια και αυθεντικότητα. Όταν βρεθήκαμε για το trailer, ήταν για μας σαν reunion σχολείου. Οι αγκαλιές μας ήταν ζεστές, όπως τότε.

Βέβαια την ίδια στιγμή ξεκίνησε μια συζήτηση, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, κατά πόσο η σειρά είχε το… δικαίωμα να επιστρέψει, ότι υπάρχει έλλειψη έμπνευσης στην ελληνική τηλεόραση ενώ έγινε λόγος για τους πρωταγωνιστές που έχουν μεγαλώσει. Διαβάσατε κάτι απ’ αυτά;


Η ιδέα να επιστρέψει το «Λόγω Τιμής» ήρθε κατόπιν προτροπής του κόσμου. Τα χιλιάδες views του trailer το αποδεικνύουν! Το κοινό όπως κι εμείς αναρωτιέται τι απέγιναν αυτά τα παιδιά στην ενηλικίωσή τους. Πώς μετρήθηκαν με την κρίση που βιώνουμε όλοι και ποιοι απ’ αυτούς μπόρεσαν να σταθούν στα πόδια τους. Άρα, δεν μιλάμε για ένα remake, μιλάμε για την εξέλιξη των ηρώων.

Απ’ την άλλη, σας φοβίζει ότι πια δεν έχετε τη φρεσκάδα και διάθεση που είχατε τότε;

Η διάθεση για δημιουργικότητα είναι μεγαλύτερη από ποτέ και έχοντας αποκτήσει περισσότερη εμπειρία ζωής και «σκηνής» νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι άξιο των προσδοκιών του κόσμου. Όσον αφορά τη φρεσκάδα, ευτυχώς είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ