2018-11-21 21:31:36
Φωτογραφία για Τα 5 καλύτερα tweak της εβδομάδος
Παρά το γεγονός ότι το jailbreak για το iOS 12 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, είναι διαθέσιμο σε προηγούμενες εκδόσεις του συστήματος, συμπεριλαμβανομένου και του iOS 11. Υπάρχουν πολλά tweak στο χώρο αποθήκευσης toy Cydia, γι 'αυτό και επιλέξαμε μερικά από τα καλύτερα. 

Dark GMaps - $ 1.1

Οι Χάρτες Google ενεργοποιούν αυτόματα ένα σκοτεινό θέμα τη νύχτα κατά την πλοήγηση, ώστε να μην κουράζονται τα μάτια των οδηγών. Αλλά σε αντίθεση με το Yandex.Maps, το σκοτεινό θέμα δεν λειτουργεί σε ολόκληρη την εφαρμογή.

Το Tweak διορθώνει αυτό το πρόβλημα και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τους Χάρτες Google σε κατάσταση εντελώς σκοτεινή. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν θέματα από αυτά που προτείνονται ή να δημιουργήσουν τα δικά τους. Το Dark GMaps υποστηρίζει τους Χάρτες Google 5.4 και αργότερα.

SmartTap X - 2,29 δολάρια

Το 2014, κυκλοφόρησε το SmartTap tweak, το οποίο σας επέτρεψε να προσαρμόσετε διάφορες ενέργειες και πινελιές σε χειρονομίες. Το SmartTap X είναι το ίδιο tweak που υποστηρίζει τώρα και το iPhone X.


Με το SmartTap X, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα πλήκτρο αφύπνισης με διπλό πάτημα σε μια κλειδωμένη οθόνη ή να ξεκινήσετε την κάμερα, σύροντάς το από πάνω προς τα κάτω.

Το Tweak έχει πολλές ρυθμίσεις που προβλέπουν την αλλαγή παραμέτρων τόσο όταν κλειδώνεται η οθόνη όσο και όταν είναι ενεργή. Το μόνο αρνητικό SmartTap X σχετίζεται με τη συνεχή λειτουργία του τσίμπημα όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη. Εξαιτίας αυτού, το τηλέφωνο αρχίζει να καταναλώνει περισσότερη ισχύ μπαταρίας.

Stackxi

Στο iOS 12, η ​​Apple επεξεργάστηκε το σύστημα των ειδοποιήσεων προσθέτοντας μια ομαδοποίηση ειδοποιήσεων. Παρόλο που αυτή η λειτουργία είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο για το iOS 12, μπορείτε να την προσθέσετε σε συσκευές με iOS 11.

Το StackXI λειτουργεί στην ίδια αρχή με την ομαδοποίηση ειδοποιήσεων στο iOS 12, αν μια εφαρμογή στέλνει πολλές ειδοποιήσεις, αυτές συνδυάζονται σε μία ομάδα.

Το Tweak δεν έχει ρυθμίσεις, επομένως ενεργοποιείται αμέσως μετά την εγκατάσταση.

PrivaSee - 1,49 δολάρια

Αυτό το tweak προσθέτει έναν κωδικό πρόσβασης σε οποιαδήποτε εφαρμογή και σβήνει τις ειδοποιήσεις. Για να ξεκλειδώσετε to περιεχόμενο, χρησιμοποιήστε το αναγνωριστικό αφής ή το αναγνωριστικό προσώπου.

Στις ρυθμίσεις PrivaSee, μπορείτε να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θα προστατεύονται, να προσαρμόσετε το αποτέλεσμα θολώματος και να απενεργοποιήσετε την ενεργοποίηση της οθόνης όταν λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Amour - 2,5 δολάρια

Ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι εγκατεστημένο το jailbreaking είναι η δυνατότητα να προσαρμόσετε πλήρως το σύστημα. Το Amour αλλάζει την ταχύτητα κλειδώματος και ξεκλειδώματος της οθόνης. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το εφέ που θα ξεκλειδώσει την οθόνη του smartphone.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ