2018-11-23 14:46:20
Φωτογραφία για ''Η αλήθεια για τους Χάρτες. Μην αμφιβάλετε για την αστυνομία , διαθέτει ισχυρή δύναμη αυτοελέγχου''
Της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης

Με αφορμή τις ημερολογιακές ατζέντες έτους 2019 της ελληνικής αστυνομίας, που είχαν τυπωμένους τους χάρτες, στους οποίους αναγραφόταν ως «Μακεδονία» τα Σκόπια , ως Βόρεια Κύπρος η κατεχόμενη Κύπρο μας και δεν ξέρουμε τι άλλο , τα συμπεράσματα είναι ξεκάθαρα .

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι η ζυγαριά γέρνει στην προβοκάτσια . Είναι αδιανόητο, τμήμα της ΕΛ.ΑΣ συλλογικά , να προώθησε συνειδητά μια τέτοια εξέλιξη γνωρίζοντας με βεβαιότητα ότι θα γίνει αντιληπτή , ότι θα δημιουργηθεί θέμα κι ότι , θα στραφεί σε βάρος του και σε βάρος της εικόνας του σώματος , δίδοντας αφορμές.

Η πρώτη εντύπωση είναι ότι , τα άτομα που  προκάλεσαν μια τέτοια εξέλιξη , είτε ήθελα να δείξουν ότι έχουν προεξοφληθεί οι εξελίξεις σε εξαιρετικά σημαντικές υποθέσεις , όπως εκείνες για την ονοματολογία των Σκοπιών και για το Κυπριακό , και τούτο μέσα από ένα σημαντικότατο οργανισμό όπως είναι η ΕΛ.ΑΣ , είτε , ήθελαν  να δώσουν ή να αναδείξουν «ιδεολογικά πιστοποιητικά » ενόψει και των τακτικών κρίσεων.


Εάν ισχύει το δεύτερο , έχει λάβει συνέργια αστυνομικών που υποτίμησαν τη ζημιά που θα προκαλούσε στα εθνικά μας θέματα  μια τέτοια πράξη , αφού στο μυαλό τους κυριαρχούσε μια άλλη σκοπιμότητα , οπότε , ισχύει το αμέσως επόμενο .

Γνώριζαν και στηρίχθηκαν σε αυτό ότι , η φυσική ηγεσία – με δεδομένη την πρόθεση της Κυβέρνησης  να επικυρώσει μέσα στο 2019 πλέον  την συμφωνία των Πρεσπών -  θα βρεθεί σε δίλλημα , ως προς το πως θα διαχειριστεί την κατάσταση που θα διαμορφωθεί .

Κάτι δηλαδή σαν «τεστ ιδεολογίας » ή σαν προσπάθεια  -μέσω  διεμβολισμού -  χειραγώγησης του σώματος σε ιδεολογικό επίπεδο .

Βάλτε τώρα από την άλλη πλευρά της ζυγαριάς την άλλη εντύπωση σύμφωνα με την οποία  φημολογείται  ότι , οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ είναι πυρ και μανία με την σε βάρος του ΕΔΕ που διέταξε το Αρχηγείο για τις δηλώσεις τους στα ΜΜΕ αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν πρόσφατα στην επέτειο το πολυτεχνείου  και θεωρώντας ότι αποπειράται φίμωση του συνδικαλισμού  … πέρασαν στην αντεπίθεση .

Που γέρνει η ζυγαριά ;

Προς έκπληξή όμως των προβοκατόρων  , τόσο η αρχική καταγγελία από του ίδιους  τους αστυνομικούς , όσο οι αντιδράσεις τους στην συνέχεια  με προεξέχουσες εκείνες των συνδικαλιστών τους ( δεν τους κατηγορεί κανείς τουναντίον ) , όσο και η τελική αντίδραση της ηγεσίας , ανέδειξαν έναν κοινό παρανομαστή .

Καταδικάζουν  και καταδίκασαν εμπράκτως , χωρίς δεύτερη σκέψη , αυτό που έγινε και μάλιστα , σε κοινή θέα .

Φέρεται δηλαδή ότι ,   με αφορμή τα γεγονότα στην πρόσφατη επέτειο του Πολυτεχνείου και την  ΕΔΕ που έχει διαταχθεί σε βάρος γνωστών συνδικαλιστών και ως εκ τούτων , με δεδομένο ένα κλίμα έντασης που έχει διαμορφωθεί μεταξύ συνδικαλιστών και φυσικής ηγεσίας , οι προβοκάτορες άδραξαν την ευκαιρία να μεγιστοποιήσουν τη  βλάβη στην εικόνα της αστυνομίας , πετυχαίνοντας μέσω αυτού το σκοπό τους

Συνεπώς , η κατάληξη της ΕΔΕ  αυτής σε βάρος των συνδικαλιστών , εκβιάζεται πλέον να μπει στο αρχείο αφού , σε διαφορετική περίπτωση θα ενισχύσει την φημολογία ότι , εκείνοι ευλόγησαν την όλη υπόθεση .

Αυτό είναι και το σωστό ( να μπει στο αρχείο ) αφού όλες οι πλευρές πήραν το μήνυμά τους ,  για το καλό της εικόνας του σώματος .

Βλέπετε τι συμβαίνει όταν πυροβολείται τα πόδια σας ;

Δόθηκε συνεπώς αφορμή να αποδειχτεί  και να αναδειχθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ , όταν όλοι σχεδόν οι γύρο της τα΄χουν χαμένα σε μια εποχή παραζάλης και σκοπιμότητας  , εκείνη, κρατά καλά τα λογικά της και συνεχίζει αταλάντευτα  να λειτουργεί  , στη  βάση , διαχρονικών αξιών και αρχών .

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του 70,7% των πολιτών , μαζί με την Εκκλησία( 65,4% ) και τις ένοπλες δυνάμεις (82,4%)

Μια εμπιστοσύνη που θα συνεχίσει να απολαμβάνει , όσο κι αν ενοχλεί κάποιους .

Ταράσιος Γ , αξιωμ. ε.α , μέλος της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης

 

Με εκτίμηση,

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ