2018-11-24 08:42:38
Φωτογραφία για Αρχηγός της ΕΛΑΣ, της αστυνομίας Πάτρας, ή μήπως υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα;
Μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η κάθε τόσο μετάβαση του κ. αρχηγού της αστυνομίας στην Πάτρα, αλλά όπως μαθαίνουμε και στο Αγρίνιο, με μία εντυπωσιακή πομπή

συνοδευτικών υπηρεσιακών αυτοκινήτων. Εκεί προφανώς για άλλο λόγο.

Στο σύντομο μέχρι τώρα απολογισμό έργου, στο μόνο τομέα που βλέπουμε να "διαπρέπει" ο κ. Ανδρικόπουλος, είναι σε ότι αφορά στην "αναστήλωση" της αστυνομίας στην Αχαΐα.

Την ώρα που ράντιζε με ενισχυτικές μεταθέσεις όλες τις υπόλοιπες αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας, στην περιφέρεια ενδιαφέροντος του υπήρξε αδρά γενναιόδωρος. Θυμίζουμε ότι,η αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας ενισχύθηκε συνολικά με 31 αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα, σε κάθε πρώτη ευκαιρία εδραιώνει και εκφράζει την αγωνία του για το νέο αστυνομικό μέγαρο, δίνοντας μας την εντύπωση σε μία ελεύθερη παράφραση της μνημειώδους ποδοσφαιρικής ατάκας, "η Πάτρα και το Αγρίνιο να κερδίζουν και όλοι οι υπόλοιποι...."


Επίσης, τυχαία, συμπτωματικά ή συγκυριακά, δεν είδαμε μέχρι σήμερα κάποια ανακοίνωση των αστυνομικών συνδικαλιστικών αντιπροσώπων της Αχαΐας, που να σχετίζεται με το κορυφαίο για την αστυνομία και το δημόσιο ελεύθερο λόγο της ζήτημα της συστηματικής προσπάθειας του κ. αρχηγού τους, να φιμώσει και να χειραγωγήσει ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ κοκ. Ειρήσθω εν παρόδω έγινε με την ευκαιρία και αυτό. Κατέχει θέση πάνω από τους προέδρους, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι εκείνοι είναι εκλεγμένοι και αυτός διορισμένος.

Όλος ο μέχρι σήμερα υπηρεσιακός μπιχαβιορισμός του κ. αρχηγού, μας οδηγεί αναπόδραστα στα ακόλουθα εξής συμπεράσματα. Είτε κατανοεί πως οι δυνατότητες του είναι περιορισμένοες κι εξαντλημένες μέσα στα όρια του νομού Αχαΐας, άντε μέχρι και αυτά της δυτικής Ελλάδας, είτε προαλείφεται και εργάζεται με συνέπεια ως μελλοντικός υποψήφιος για τη διεκδίκηση πολιτικής θέσης.

Κάτι πάντως μας λέει ότι όταν είπε η κ. Γεροβασίλη για κανονικές κρίσεις και τον Ιανουάριο, το εννοούσε πάνω στη συνθετική ολιστική ερμηνεία του νοήματος. Λέτε;

του Γιώργου Καραϊβάζ 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ