2018-11-25 09:06:34
Φωτογραφία για ''Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς όλους τους διωκόμενους συνδικαλιστές''
Της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Σε μια εποχή που η Ελληνική Αστυνομία καλείται να διαχειριστεί μείζονα κοινωνικά προβλήματα, αλλά και να εφαρμόσει φιλόδοξα σχέδια αστυνόμευσης, χωρίς τον απαιτούμενο ικανό αριθμό προσωπικού και την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, γεγονός που οδηγεί στην καταστρατήγηση εργασιακών δικαιωμάτων που κερδήθηκαν με συνδικαλιστικούς αγώνες, ο Αστυνομικός αισθάνεται απροστάτευτος λόγω των φαινομένων βίας που στρέφονται εναντίον του και που δυστυχώς γίνονται όλο και συχνότερα.

Η επίλυση όλων αυτών των ζητημάτων αποτελεί ευθύνη της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας μας. Αντ’ αυτού όμως πληροφορούμαστε ότι η Ηγεσία μας δρομολογεί Ε.Δ.Ε. σε βάρος στελεχών του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος, μεταξύ αυτών σε βάρος και του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας Γρηγόρη Γερακαράκου, για δημόσιες δηλώσεις τους όπου επιτελώντας το συνδικαλιστικό τους καθήκον καταγγέλλουν το καθεστώς ανασφάλειας που βιώνουν οι συνάδελφοι που εκπροσωπούμε.


Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, θεωρεί ότι αυτό αποτελεί προσπάθεια φίμωσης και τρομοκρατίας του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος και ως τέτοια την καταγγέλλει και την καταδικάζει.

Ενωμένοι με την Ομοσπονδία μας θα αγωνιστούμε σθεναρά για την προστασία των Συνταγματικά κατοχυρωμένων συνδικαλιστικών ελευθεριών μας.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς όλους τους διωκόμενους συνδικαλιστές και δηλώνουμε παρών σε κάθε μορφή διαμαρτυρίας ή άλλης ενέργειας που θα αποφασιστεί.

                                             

    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΙΤΖΙΩΝΗΣ Αντώνιος

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε τι ποσοστά στοχεύει ο ΑΝΤ1;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε τι ποσοστά στοχεύει ο ΑΝΤ1;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ