2018-11-26 18:19:58
Φωτογραφία για Ν.Δ: Ο κ. Τσίπρας εξάγει τεχνογνωσία για το πώς εξαπατούν τα κόμματα
Βολές κατά του Πρωθυπουργού, με αιχμή τη συμβουλή που φέρεται να έδωσε, σύμφωνα με την «Corriere della Serra»,  προς Ιταλούς αξιωματούχους, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

«Προφανώς ο κ. Τσίπρας εξάγει τεχνογνωσία για το πως εξαπατούν τα κόμματα, για να κάνει καριέρα» σχολίασε η κ. Σπυράκη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Για το ζήτημα της Εκκλησίας και με αφορμή τη συνάντηση που έχει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με εκπροσώπους της Εκκλησίας της Κρήτης, η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε πως σε καμία περίπτωση η Ν.Δ. δεν θα αποδεχτεί αλλαγή του εργασιακού καθεστώτος των κληρικών.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε πως επιχείρησε να χαρίσει χρέη του επιχειρηματία Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ. Επικαλούμενη συγκεκριμένα δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει αν υπήρχε σε προχωρημένο στάδιο σχέδιο ανταλλαγής ακινήτων, υποστηρίζοντας πως τα mail και τα πρακτικά που έχουν δημοσιοποιηθεί «δεν αφήνουν καμία αμφιβολία πως Υπουργοί της κυβέρνησης, αν και γνώριζαν πως τα ακίνητα ήταν δεσμευμένα, προχώρησαν σε ανταλλαγές».


«Αποκαλύπτεται ότι στο θέμα της διαχείρισης των χρεών της ΔΕΠΑ είχε εμπλακεί και ο κ. Φλαμπουράρης. Όπως αποκαλύπτει η ''Καθημερινή'' τα ακίνητα πουλήθηκαν 9 εκατ. πριν 6 χρόνια και συζητούσαν την ανταλλαγή ύψους 90 εκατ. Είναι απαραίτητο να έχουμε απαντήσεις» ανέφερε η κ. Σπυράκη.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ