2018-11-27 22:42:12
Φωτογραφία για Η Apple ανακοίνωσε την έναρξη των ετήσιων εκδηλώσεων Hour of Code
Η Apple ανακοίνωσε την έναρξη των ετήσιων εκδηλώσεων Hour of Code, όπου οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν τα βασικά του προγραμματισμού δωρεάν. Το 2018, η εκδήλωση θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 14 Δεκεμβρίου.  

Η Apple έχει ανοίξει εγγραφή για δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού που θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα καταστήματα της Apple. Μπορούν να συμμετάσχουν άτομα οποιασδήποτε ηλικίας. Για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, η Apple έχει αναπτύξει το πρόγραμμα Kids Hour, το οποίο περιλαμβάνει μάθηση με τη βοήθεια ρομπότ. Οι συμμετέχοντες ηλικίας άνω των 12 ετών θα μάθουν τον κώδικα μέσω του Swift στο iPad.

Με βάση το πρόγραμμα Hour of Code, η Apple κυκλοφόρησε έναν οδηγό εκμάθησης. Με τη βοήθειά του, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να διδάξουν στους φοιτητές προγραμματισμό σε γλώσσα Swift σε κανονικά σχολεία.

Η Apple εισήγαγε επίσης το Swift Coding Club, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να διδάσκει τη γλώσσα Swift εκτός σχολείου. Το Swift Coding Club είναι κατάλληλο για άτομα ηλικίας 8 ετών και άνω. Το μάθημα αφορά τον προγραμματισμό Swift Playgrounds και Ανάπτυξη App χρησιμοποιώντας την Swift.

Η Apple αναπτύσσει μαθήματα προγραμματισμού από το 2016, όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά το Everyone Can Code. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα βοηθήσει τους μαθητές όλων των ηλικιών να μάθουν πώς να κωδικοποιούν. Σύμφωνα με την Apple, περισσότερα από 5.000 σχολεία και κολέγια χρησιμοποιούν το Everyone Can Code.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ