2018-11-30 08:43:21
Φωτογραφία για Συγχαρητήρια στον Αντισυνταγματάρχη Αθ. Μπεσίνη και στα στελέχη του ΤΕΘ Ερμούπολης
Γιώργος Σολάρης

Διοικητής ΤΕΘ Ερμούπολης, στελέχη και Εθνοφύλακες ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της εθελοντικής Δράσης Η Σύρος Αγκαλιάζει το ΟΡΑΜΑ Ελπίδας (Αληθινές Γυναίκες, Αλίκη Λεονταρίτη, cyclades24.gr) με τον συνεργαζόμενο μικροβιολόγο Γεώργιο Αλτουβά.

Συγκεκριμένα, ο Διοικητής Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Ερμούπολης Σύρου κ. Μπεσίνης έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης και έγινε πρώτος εθελοντής δότης μυελού των οστών και Ακολούθησαν στελέχη και Εθνοφύλακες, στην ενημερωτική ομιλία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο στρατόπεδο της Σύρου.

Ο Διοικητής, τα στελέχη της Μονάδος και οι Εθνοφύλακες εκτός από το έργο της εκπαίδευσης προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν στους στρατιώτες και την ιδέα του εθελοντισμού αποδεικνύοντας στη πράξη ότι ο εθελοντισμός δεν είναι πυροτέχνημα αλλά απαιτεί μια συνεχή προσπάθεια.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι στρατεύσιμοι με το εθελοντικό τους φρόνημα απέδειξαν ότι η Ελλάδα διαθέτει νεολαία με συνείδηση και διάθεση για προσφορά. Ευοίωνο μήνυμα ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βασίζεται στους νέους της.

Η δωρεά μυελού των οστών αποτελεί την ύψιστη στιγμή αλτρουισμού και ανθρωπιάς της ανθρώπινης ύπαρξης.

Μπορεί η προσπάθεια του Διοικητή και των Εθνοφυλάκων του να είναι μια σταγόνα στον ωκεανό αλλά ο ωκεανός θα ήταν μικρότερος χωρίς αυτή τη σταγόνα.

Συνεχίζουμε  ΠΗΓΗ: https://cyclades24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ