2018-12-07 17:45:12
Φωτογραφία για Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Καστοριά
Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού

Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, οδήγησαν στη σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών, ηλικίας 37, 29 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες (06-12-2018) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από προαναφερόμενους αστυνομικούς συνελήφθησαν οι τρεις (3) αλλοδαποί.

Ειδικότερα, ο 37χρονος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας, δύο (2) ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν τέσσερις (4) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριάντα (30) κιλών και εννιακοσίων (900) γραμμαρίων, ενώ ο 29χρονος μαζί με τον 24χρονο, ως οδηγός και συνοδηγός, αντίστοιχα, έτερου Ι.Χ.Ε
. αυτοκινήτου, λειτουργούσαν ως προπομποί και ενημέρωναν τον 37χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων, συντονίζοντας και διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

τριάντα (30) κιλά και εννιακόσια (900) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

δυο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,

χρηματικά ποσά χιλίων εκατό (1.100) ευρώ και χιλίων πεντακοσίων (1.500) Λεκ Αλβανίας,

πέντε (5) κινητά τηλέφωνα και

πέντε (5) κάρτες SIM.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ